Poptávám obkladačské práce
Hledám nejlevnějšího obkladače, který mi obloží koupelnu a dlažbu v koupelně a WC. Nejlevnější nabídka za m2 je 180kč. Děkuji za kontakt v Českých Budějovicích
Poptávám pokládku plovoucí podlahy
Hledám nejlevnějšího obborníka na položení plovoucí podlahy 32m2 v Českých Budějovicích.
Poptávám zednické práce
Hledám nejlevnějšího zedníka na vyštukování koupelny a WC .v Českých Budějovicích
Poptávám knihovnu z masivu
Vážení, poptávám pěknou knihovnu z světlého masívu. České Budějovice. Dvířka sklo nebo žádné.
Poptávám truhlářské práce
Vážení, hledám truhláře na opravu postele a vestavěné skříně .České Budějovice. děkuji
Zateplení ZŠ Hluboká nad Vltavou
Zateplení objektů ZŠ (Pavilon U1 – první stupeň základní školy; Pavilon U2 – druhý stupeň základní školy; Pavilon CF – hlavní vstup, šatny, sborovna, ředitelna; Pavilon S3 – stravování, jídelna; Pavilon MVD – objekt pro mimoškolní vzdělávání; Tělocvična) navzájem propojených chodbou a krčkem, zajištění publicity projektu.
Generální oprava kotle K12
1) Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí služeb spočívajících v provedení generální opravy kotle K12 - kotle 1. třídy ve smyslu ustanovení § 2 vyhlášky č.18/1979 Sb., kterou se určují vyhrazená tlaková zařízení a stanoví některé podmínky k zajištění jejich bezpečnosti, ve znění pozdějších předpisů.
Zateplení domova pro seniory Hvízdal České Budějovice
Předmětem projektu jsou stavební úpravy vyvolané požadavkem EA na kompletní zateplovací práce objektu pro seniory „Hvízdal“. Stavební úpravy zahrnují zateplení obvodových stěn fasádním systémem dle ETICS. Více v zadávací dokumentaci zveřejněné na profilu zadavatele.
Stavební úpravy vybraných objektů JU
Předmět VZ je rozdělen na tři části. Plněním jsou stavebnípráce a práce spočívající v zateplení budovy a ve výměně výplní otvorů u objektů K 200, Na Zlaté stoce 558/10, České Budějovice (část 1) a pavilonu tělovýchovy,Na Sádkách 2/1, České Budějovice (část 2). Stavební práce spočívající ve vytvoření nových výukových prostor půdní vestavbou v ...
Poptávám studnařské práce
Poptávám cenovou nabídku na vrt studny, hloubka 40 metrů, průměr 150, vesnice Jedovary 16km od Českých Budějovic.
Poptáváme rekonstrukci střechy na  ZŠ
Veřejná zakázka malého rozsahu - Rekonstrukce střechy na budově ZŠ Chrášťany
Demolice pavilonu zemědělské techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je demolice stávajícího pavilonu zemědělské techniky pro projekt „Rozvoj výzkumných a výukových kapacit pro přírodovědné a technické obory JU v Českých Budějovicích – Zemědělská fakulta a Fakulta rybářství a ochrany vod v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám opravu konstrukce u slunečníku
Potřebuji opravit velký slunečník-prasklá konstrukce, pokud možno opravnu v okolí Českých Budějovic.
Poptáváme realizaci vodovodní přípojky
Hledám firmu, která zhotoví vodovodní přípojku pro RD v K.Újezdu u Čb , včetně výkopových prací projektu i st.povolení Vodovodní přípojka pro 2 rd o délce 12,5 m. + vodovodnií řád 65m ,kanalizační 200KG 25m Termín dodání říjen 2011.
Mezinárodní environmentální středisko ochrany vod Vodňany - stavební práce
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace stavebních prací v rozsahu dle zadávací dokumentace. Stavba zahrnuje demolice, terénní úpravy, rekonstrukci části stávajícícho objektu a výstavbu nového objektu střediska, realizaci zpevněných ploch a lávek, opravu zdi náhonu.
Poptáváme 43 ks dveří
Poptávám 43ks dveří, viz. přiložená dokumentace.
Zateplení ZŠ Máj I, II v Českých Budějovicích
Kompletní zateplení pavilonů ZŠ Máj I a II. V rámci stavebních úprav se provede zateplení obvodového pláště kontaktním zateplovacím systémem s fasádou na bázi silikátu, barevný odstín bude upřesněn. Na sokl se provede vrchní mozaiková omítka. Dále bude zateplen vnitřní prostor střechy. Provede se výměna stávajících dřevěných oken za nová plastová ...
Poptáváme topenářské práce
Potřebuji propojit asi 20cm mezi výměníkem (od tepelného čerpadla) a trubkou (k topení) pružným členem. Závit 1" vnitřní průměr cca 28mm. Nevím, čím to nejlépe propojit. Děkuji za nabídky.
Poptávám vyřezávání otvoru do betonu
Vyřezávání otvoru do panelu.
Kanalizace a ČOV Doudleby
Výstavba kanalizace dl. 2,03 km, výstavba mechanicko-biologické ČOV o kapacitě 545 EO, zajištění publicity projektu
Vyhotovení návrhu KPÚ v k. ú. Žabovřesky a v k. ú. Dehtáře
Vypracování návrhu komplexní pozemkové úpravy (dále jen KPÚ) v katastrálním území Žabovřesky (cca 546 ha) a katastrálním území Dehtáře (cca 197 ha) a nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí a ve vyhlášce č. 26/2007 Sb., v platném znění.
Zateplení objektu C ZŠ a MŠ Kubatova 1, České Budějovice
ZŠ a MŠ Kubatova 1, České Budějovice přistoupila k celkové rekonstrukci objektů základní školy ve smyslu tepelného auditu. Realizace zlepšení tepelně technických vlastností obvodových konstrukcí objektů „A“ a „B“ byla dokončena 6/2010 firmou MIRAS – stavitelství a sanace s r.o., V Úhlu 37/11, 321 00 Plzeň – Litice. Nyní bude řešeno zateplení ...
Poptávám interiérové prosklené dveře
Dobrý den, sháním celoprosklené dveře do bytu, bílá barva š. 80cm, pravé, sklo průhledné čiré, celoprosklené znamená okraje+-10cm, dole max 20cm. + obložky Děkuji za nabídku
Výběr dodavatele demoličních prací areálu ASPERA-středisko výroba
Předmětem plnění výběrového řízení jsou demoliční a bourací práce. Bližší informace viz. ZD.
Dostavba areálu Biologického centra AV ČR, Na Sádkách 7
Realizace I. a II. etapy stavby podle projektové dokumentace, dopracování realizační dokumentace, geodetické zaměření.