Oděv k údržbě techniky
Pořízení zboží dle podmínek uvedených v Zadávací dokumentaci Sp MO 14090/2022-551200.
Poptávám stříšku na altán
Poptávám stříšku na altán BARCELONA 3,3X3,3 m
Příslušenství bojových člunů a suché obleky
dodávka předních dokormidlovacích zařízení, suchých obleků pro obsluhu, suchých žáruvzdorných obleků, pracovních potápěčských obleků a lehkých bojových potápěčských obleků
Rámcová dohoda na pořízení rukavic kožených zimních černých
5.000 párů rukavic kožených zimních černých 5.000 párů rukavic kožených zimních černých náplet
VZ 90822 - Dodávky konfekčních dámských a pánských slavnostních uniforem pro potřeby Městské policie
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky dámských a pánských slavnostních uniforem včetně čepic v konfekčních velikostech pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na čtyři roky (dále jen „MP HMP“). Předmět plnění je včetně dopravy na místo plnění.
Termo prádlo
Nákup TERMO prádla dle Zadávací dokumentace SpMO 13994/2022-551200 a jejích příloh.
Rukavice kožené pro HS, ČS, praporečníky
Nákup rukavic kožených dle Zadávací dokumentace SpMO 11376/2022-551200 včetně jejich příloh.
Odborné skúšky, prehliadky a opravy prostriedkov protiplynovej služby
Uskutočnenie odborných prehliadok pravidelnej údržby, skúšok, odstraňovanie porúch v rámci pozáručného servisu a školenia užívateľov pre autonómne dýchacie prístroje (ďalej len ADP) evakuačné dýchacie prístroje a evakuačné sady, ochranné protichemické obleky pretlakové a podtlakové, detekčné prístroje a ich kalibrácie (justáže), kontrolné a ...
Netkaná textilie - přířezy
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky netkaných textilií pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací a jejími přílohami.
Rámcová dohoda - Čepice lodička
14.000 ks pokrývek hlavy stejnokroje PČR - čepic lodiček
Poptávám ušití nové střechy na altán
Poptávám ušití nové střechy na altán Leonardo de luxe 43. Byli byste schopni to ušít a za jakou cenu? (starou střechu mám k dispozici jen je trochu natržená ve švech).
Rohože ze skelných vláken, Německo
Pro naši výrobu potřebujeme rohože ze skelných vláken 300-400 g/m2 v tloušťce 3-4 mm. Žádáme o odpověď co nejdříve. Moje kontaktní údaje: 017672584356 Richter Sören Společnost Telux ve Weißwasser
Rámcová dohoda na dodávky ponožek 15 PČR letních a zimních
Jedná se o 1 080 000 párů letních ponožek 15 PČR a 324 000 párů zimních ponožek 15 PČR.
Rámcová dohoda - Brigadýrky 15 PČR
Dodávka: 7 000 kusů brigadýrka modrá 15 PČR; 1 500 kusů brigadýrka bílá 15 PČR
Rámcová dohoda na dodávky ochranných oděvů a pracovních prostředků
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky ochranných oděvů a pracovních prostředků (OOPP) pro administrativně technické zaměstnance (ATZ) a příslušníky Celní správy České republiky. Veřejná zakázka je dále rozdělena na 2 části.
Poptáváme výrobu jednotného školního oblečení
Poptáváme výrobu jednotného školního oblečení.
Bunda TERMO 2010
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky bund TERMO 2010.
Ponožky pre príslušníkov Policajného zboru a príslušníkov Hasičského a záchranného zboru 1/2022
Ponožky sú určené pre príslušníkov Policajného zboru a príslušníkov Hasičského a záchranného zboru na nosenie počas celého roka podľa jednotlivých druhov v bežnom výkone služby.
Polokošele a tričká pre záchranárov
Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch a rámcových zmluvách na https://obstaravanie.eranet.sk/#/tenderPublicDetails/1115
Stany - nadrozmerné
Predmetom zákazky sú služby prenájmu nadrozmerných a ostatných stanov, vrátane dopravy, montáže, demontáže a uvedenia priestorov do pôvodného stavu v súvislosti s podujatím EYOF Banská Bystrica 2022 - https://eyof2022.com/, ktoré sa bude konať v termíne od 24.07.2022 - 30.07.2022. Predmet zákazky je rozdelený na dve časti.
Zaměstnanecké oděvy
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky zaměstnaneckých oděvů pro pracovníky Ústavu hematologie a krevní transfúze ve specifikaci o objemech uvedených v zadávací dokumentaci.
Poptávám plachtu na slunečník
Poptávám ušití nové plachty na slunečník podle té staré, kterou bych poslal. Děláte to?
Dodávky konfekčních dámských a pánských slavnostních uniforem pro potřeby Městské policie
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky dámských a pánských slavnostních uniforem včetně čepic v konfekčních velikostech pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na čtyři roky (dále jen „MP HMP“). Předmět plnění je včetně dopravy na místo plnění.