ČÍNA; Čepice, klobouky
Naše firma obchoduje s velkým množstvím čepic, baseballových čepic, kšiltovek, kovbojských klobouků, pletených klobouků, pánských a dámských klobouků. Hledáme obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Usně a kožené oděvy
Jsme výrobce a vývozce z usní a kožených oděvů z Pákistánu již od roku 1991. Naše značka "PIERCE ARROW" se stala symbolem nejlepší kvality kůže a řemeslného zpracování v Jižní Africe, kde se naše produkty prodávají v luxusních nákupních centrech a buticích. Kromě "PA" vyrábíme v licenci pro "POLO" "MARLBORO" "PRINGLE" "DANIEL HECTOR" a téměř ...
PÁKISTÁN; Bavlněné oblečení, kožené výrobky
Jsme výrobci, exportéři všech druhů bavlněného oblečení, kožených výrobků atd. Nabízíme nejlepší ceny. Hledáme obchodní spolupráci.
ČÍNA; Kosmetika, čepice, šátky, šály
Čínská firma International Merry Import & Export Co. , Ltd se zabývá obchodováním s kosmetikou, čepicemi a šátky, šálami. Hledá importéry.
ČÍNA; Obuv, oblečení, doplňky
Jsme dodavatelé obuvi, oblečení a doplňků. Dodáváme kvalitní výrobky za nízké ceny. Hledáme obchodní partnery. Více na www.zhangshoes.com
Poptávám outletové oblečení
Hledám dodavatele outletového oblečení.
PÁKISTÁN; Kožené oblečení a rukavice
Hledám importéry koženého oblečení a kožených rukavic v České republice.
PÁKISTÁN; Rukavice
Jsme pakistánská firma, s ISO certifikací a hledáme české obchodní partnery, odběratele kožených rukavic, pracovních, svářečských, řidičských, golfových a motokrosových rukavic.
PÁKISTÁN; Kůže a kožené oděvy
Jsme výrobce a vývozce kůží a kožených oděvů. Máme zájem o spolupráci s dovozci tohoto zboží do ČR.
INDIE; Kozí kůže
Hledám odběratele vyčiněné kozí kůže.
PÁKISTÁN; Kůže a potraviny
Jsme obchodní společnost. Obchodujeme s mnoha položkami, např. kůžemi, čalounickou kůží, koženými oděvy a potravinami, které chceme prodávat v ČR. Navštivte prosím naše webové stránky www.globalmobilitypk.com
INDIE; Zvýšení produktivity výroby oděvů
Výrobci oděvů hledají poradce pro zvýšení produktivity.
DUBAJ; Oděvy
Jsme firma z Dubaje, obchodujeme se všemi typy oblečení pro muže, ženy, děti. Zásobujeme oděvy Spojené arabské emiráty, Saudskou Arábii a Malajsii. Hledáme obchodní spolupráci. Více na www.ruscontrading.com
PÁKISTÁN; Skladové oděvy
Jsem prodejce skladových oděvů a hledám spolehlivé dovozce v EU.
PÁKISTÁN; Rukavice, trička, čepice
Jsme výrobci všech typů rukavic, triček, tílek, triček na polo, boxovacích rukavic, jeans, čepic, opasků. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Oděvy
Jsme indičtí exportéři oděvů, hledáme importéry.
INDIE; Kožené zboží
Hledáme dovozce a odběratele koženého zboží.
INDIE; Šály z kašmíru, koberce, šperky, šafrán
Hledáme odběratele pro naše proslulé kašmírové výrobky, jako jsou vyšívané šály z kašmírové vlny, pašmínové šály, hedvábné koberce, stříbrné šperky, papírovou hmotu a šafrán.
Poptávám textilní zboží pro komisní prodej
Hledám firmu, která mi poskytne textilní zboží do komisního prodeje. Jedná se o dětský textil, pánské košile,pánské a damské spodní prádlo,sportovní oblečení kravaty, ručníky, povlečení, obuv, bižuterii atd. Kontakt +420603161362
Poptáváme dovozce kvalitních šátků
Poptáváme přímého dovozce (velkoobchod) kvalitních šátků, nejl. hedvábných nebo kvalitní polyesterové, NE ručně malované, ideálně Itálie, Francie, příp. Indie, Malajsie apod. pro doplňkový prodej ke značkovému textilnímu zboží.
Sháním kontakty na prodejce textilií
Potřebuji informace o všech předních maloobchodních firmách s oblečením a textiliemi v Evropě.
Poptávám dodavatele textilu pro e-shop
Hledám dodavatele textilu pro e-shop.
Poptáváme výrobu bavlněných sítěk na hlavu
Poptávám výrobce síťoviny - síťky na hlavu, 100% bavlna. Celá ČR. Kontakt pouze telefonicky.
Hledáme výrobce triček a obuvi
Hledáme firmu, která by nám zhotovila trička a nátělníky dle našeho vlastního návrhu, popř. potiskla naším logem. Rovněž hledáme výrobce bot, který by vyráběl podle našich návrhů a také firmu, která by zhotovila na čepice a klouboučky nášivky.
Sháníme dodávky pogumovaných kalhot
Poptávám výrobce či dodavatele umělého beránka a nepromokavých (pogumovaných) šusťáků. Větší množství.