Analytický řádkovací elektronový mikroskop
Předmětem veřejné zakázky je dodávka analytického řádkovacího elektronového mikroskopu s vysokým rozlišením, umožňujícím charakterizaci studovaných vzorků za použití technik rtg spektrální mikroanalýzy a difrakce zpětně odražených elektronů.
Pořízení magnetické rezonance
Předmětem dodávky je dodání magnetické rezonance včetně instalace a souvisejících prací a uvedení do provozu včetně zaškolení uživatelů a poskytování komplexních servisních služeb po dobu 6 let po uplynutí záruční lhůty
FN Ostrava - Modernizace vybavení pro zdravotně postižené, chronicky nemocné a rehabilitaci
Kompletní dodávka souborů přístrojového vybavení s příslušenstvím pro Neurologickou kliniku, Kliniku léčebné rehabilitace a Neurochirurgickou kliniku FN Ostrava. Jedná se o rozsáhlý počet souborů přístrojového vybavení, kdy zadavatel v zadávací dokumentaci specifikoval dodávku 76 položek předmětu plnění.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení KOC Nemocnice s poliklinikou v Novém Jičíně, p.o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení různé specifikace pro Nemocnici s poliklinikou v Novém Jičíně, příspěvkovou organizaci včetně montáže, uvedení dodaných zařízení do provozu, instalace a vyškolení obsluhy. Předmětem veřejné zakázky je dodávka:Multidetektorové CT,UZ - 4 ks,RTG skiaskopie digitální - stěna, C rameno ...
Poptávám zdravotnické pomůcky
Hledám prodejnu zdravotních potřeb, která je schopna zajistit pahýlové návleky od italského výrobce Laboratori Piazza 46040 GUIDIZZOLO (MN)-ITALY Via Henry Dunant, 25 tel. +39 0376 819002 Fax + 39 0376 819728 www.laboratoripiazza.it info@laboratoriprazza.it . A to Art. 018 MICROFIBER Elastic Bactariostatic Action Largh/Width D Cm. 40 ...
Poptávám odsávačku mateřského mléka
Sháním elektrickou odsávačku mléka Avent Isis IQ.
Poptávám dodavatele masážních pomůcek
Poptáváme dodavatele nebo výrobce masážních podložek, polštářů,křesel. Poptáváme dodavatele nebo výrobce robotických vysavačů. Dlouhodobá spolupráce, odběr ve stovkách kusů.
Poptávám vybavení zubní ordinace
Snažím se sehnat kompresor s připojitelnými nádstavci s tryskami na čištění zubů v rámci péče o dutinu ústní. Moc děkuji za odpověď.
Poptávám zapůjčení polohovacího lůžka
Poptávám zapůjčení polohovacího lůžka pro těžce nemocného muže.
Poptávám záchranářská nosítka
Sháním záchranářská nosítka
Poptávám zdravotnický přístroj
poptávám měřicí přístroj pro zdravotníctví, měřič podkožního tuku BC - 122.
Poptáváme zdravot. produkty k distribuci
Zdravotnická společnost Atlas Trade s.r.o. hledá nový produkt v oblasti zdravotnictví pro distribuci na českem trhu nebo výhradním dovozu. Jsme distribuční společnost s zaběhlou síti obchodních zástupců. Kontakt na nás: atlas.trade@mail.ru, +420 777 703502, Geram Durgarian.
Poptávám zdravotnic. produkty k distribuci
Zdravotnická společnost Atlas Trade s.r.o. hledá nový produkt pro distribuci na českém trhu nebo výhradním dovozu. Jsme distribuční společnost s zaběhlou siti obchodních zástupců. Kontakt na nás: atlas.trade@mail.ru, +420 777 703502, Geram Durgarian.
Poptávám produkty z oblasti zdravotnictví
Zdravotnická společnost Atlas Trade s.r.o. hledá nový produkt v oblasti zdravotnictvi pro distribuci na českem trhu nebo výhradním dovozu. Jsme distribuční společnost s zaběhlou síti obchodních zástupců. Kontakt na nás: atlas.trade@mail.ru, +420 777 703502, Geram Durgarian.
Sháníme zdravotnické produkty k distribuci
Hledáme nový produkt pro distribuci na českém trhu z oboru zdravotní potřeby, farmacie a zdravotnická technika, nebo výhradní dovoz. Jsme distribuční společnost se zaběhlou sítí obchodních zástupců.
Poptávám masérské lehátko, otvor pro obličej
Poptávám masérské lehátko s otvorem pro obličej
Poptávám Venapress, rehabilitační přístroj
Poptávám Venapress - rehabilitační přístroj pro přetlakovou masáž lýtek dolních končetin.
Sháním učební pomůcku-kostru člověka
Sháním školní pomůcku pro zdravotní školy- kostru člověka v celé ČR.
Poptávám terapeutický laser
Poptávám výrobce a prodejce terapeutického laseru pro domácí ošetření.
Poptávám polohovací rehabilitační podložky
Poptávám polohovací rehabilitační podložky (válce apod.). Hlavně výrobce (ev. i prodejce) z celé Moravy.