Dodávka lesní lanovky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka traktoru s lesní lanovkou dle přílohy č. 1 zadávací dokumentace pro potřeby organizační jednotky zadavatele – divizi Lipník nad Bečvou. Součástí předmětu plnění je zabezpečení servisních služeb na v rámci ČR.
Totální endoprotézy kyčelního a kolenního kloubu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantátů pro totální náhrady kyčelního a kolenního kloubu.
Pořízení monitorovací stanice kvality ovzduší Hranice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka imisní monitorovací stanice včetně jejího příslušenství, montáže a provozování na dobu 5 let. Stanice bude umístěna na pozemku parc. č. 484/1 v k.ú. Hranice a venkovní zobrazovací panel bude umístěn na budově základní školy na ulici Tř. 1.máje v Hranicích. Na monitorovací stanici budou sledovány koncentrace ...
RCPTM/ Elektronika pro měření časového rozlišení fotodetektorů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka elektroniky pro měření časového rozlišení fotodetektorů pro účely zajištění aktivit projektu Regionální centrum pokročilých technologií a materiálů dle dále uvedené specifikace. Jedná se o „zařízení instalované v optické laboratoři pro účely měření vybraných optických detektorů“. Účelem použití zařízení je ...
Nákup CNC soustruhu pro Výzkumné centrum AVO valve, s.r.o.
Předmětem zakázky je nákup jednoho ks CNC soustruhu s koníkem a příslušenstvím.
PdF/PRIM - Robotické a další výukové pomůcky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka digitálních učebních pomůcek, robotické techniky a CNZ frézek s příslušenstvím. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace a zajištění záručního servisu.
Mechanické transvenózní extrakční systémy srdečních elektrod
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky mechanických transvenózních extrakčních systému srdečních elektrod pro Fakultní nemocnici Olomouc.
Systém pro katetrovou implantaci aortální chlopně
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů (všech jeho komponent) pro katetrovou implantaci aortální chlopně, včetně 1 kusu dilatačního balónku rozměru odpovídající velikosti prstence aortální chlopně pro Fakultní nemocnici Olomouc.
CNC řízený hydraulický ohraňovací lis - Snížení energetické náročnosti společnosti
Předmětem zakázky je dodání CNC řízeného hydraulického ohraňovacího lisu za podmínek uvedených dále. Technické parametry jsou uvedeny v zadávací dokumentaci. Předmětem zakázky je nákup, doprava, instalace, zprovoznění CNC řízeného hydraulického ohraňovacího lisu do provozu zadavatele.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje Elektrochirurgický generátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje Elektrochirurgický generátor včetně pokročilé bipolární koagulace – argon plazmová koagulace pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Plasmová koagulace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje Plasmová koagulace pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Elektrochirurgický generátor včetně pokročilé bipolární koagulace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje Elektrochirurgický generátor včetně pokročilé bipolární koagulace pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Gynekologický vyšetřovací stůl
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks gynekologických vyšetřovacích stolů pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
SŠ zemědělská Přerov – modernizace, nákup zemědělské techniky II
Předmětem plnění veřejné zakázky je: 1) Dodávka zemědělské techniky – Traktoru, 90 – 100 Hp, autopilot, převodovka s řazením pod zatížením s čelním nakladačem a příslušenstvím - pro zadavatele (OLK), která bude sloužit uživateli (SŠ zemědělská Přerov, Osmek 47, 750 11 Přerov) za pořizovací cenu, která bude hrazena z prostředků dotace IROP. Dodaná ...
PřF - Peristaltická pumpa pro dávkování mobilních fází II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu Peristaltické pumpy pro dávkování mobilních fází. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu „Rozvoj studijního prostředí na Univerzitě Palackého v Olomouci (ROSTU)“ v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, ...
Transportní lehátko hydraulické
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks transportního lehátka hydraulického pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Technologie k detekci sentinelových uzlin
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks technologie k detekci sentinelových uzlin pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Bezbariérovost školy a pořízení strojů pro zajištění výuky oborů Strojírenství, Elektrotechnika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka specifikovaných zařízení do Vyšší odborné školy a Střední průmyslové školy Šumperk, Gen. Krátkého 1, jejímž zřizovatelem je Olomoucký kraj.
Infuzní pumpy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks infuzních pump pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Myčky chirurgických nástrojů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks myček chirurgických nástrojů pro Fakultní nemocnici Olomouc.
PdF - Dodávka Biofeedbacku a příslušenstvím II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Biofeedbacku a příslušenstvím. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu „Rozvoj studijního prostředí na Univerzitě Palackého v Olomouci (ROSTU)“ v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným ...
Spotřební materiál k excimerovému laserovému systému Spectranetics CVX 300
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k excimerovému laserovému systému Spectranetics CVX 300.
Sterilizátor nízkoteplotní plazmový II
Předmětem plnění je dodávka 1ks dvoudveřového prokládacího nízkoteplotního plazmového sterilizátoru pro Oddělení centrální sterilizace Fakultní nemocnice Olomouc, včetně deinstalace původního zařízení.
Operační světla s LED
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks operačních světel s LED pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.