Dodávka 2 ks plně automatického stroje vč. příslušenství pro výrobu mezistěn ze včelího vosku
Dodávka 2 ks plně automatického stroje vč. příslušenství pro výrobu mezistěn ze včelího vosku
FN Olomouc - obměna lithotryptoru pro URL
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks lithotryptoru – přístroje pro neinvazivní metodu využívanou v terapii ledvinových konkrementů a žlučových kamenů pro Kliniku urologickou Fakultní nemocnice Olomouc.
Otáčecí zařízení
Dodávka automatické vakuového otáčecího zařízení plošné dlažby, začleněného do automatické výrobní linky plošné dlažby MASA. Dále viz. zadávací dokumentace.
Dodávka vibrolisu
Dodávka 1 ks vibrolisu včetně forem
Lakovací linka plošné dlažby - NIR + UV
Dodávka, montáž a uvedení do provozu lakovací linky s NIR a UV zářiči k nanášení dvou vrstev vodou ředitelných akrylátových disperzí na betonovou plošnou dlažbu formátu 400*400*40mm a 600*400*40mm. Navrženo pro šířku dlažby 600mm a rychlost dopravníků 3,5 - 4,0 m/min. Linka bude napojena jako by-pass na stávající výrobní linku plošné dlažby MASA 1.
Balicí linka
Dodávka automatické stretch hood balicí linky určené pro balení betonových výrobků na dřevěných Euro paletách rozměru 800*1200mm. Dále viz. zadávací dokumentace.
Provozní soubory pro integraci výrobních jednotek PJ 20.05 a PJ 20.06 v objektu č. 33, FARMAK, a.s.
Předmětem zakázky jsou dodávky stavebních prací a kompletní instalace technologického zařízení související s výstavbou nových výrobních jednotek PJ 20.05 a PJ 20.06 v objektu č. 33.
Dodávka termovizní techniky v rámci projektu Drugstop
Předmětem plnění VZ je dodávka termovizní techniky a to 1. Ruční termovizní kamery a objektivu a dodávka 2. Termovizní kamery ve střešním boxu na automobil pro Krajské ředitelství policie OL kraje v rámci projektu „KŘP Pbk – OPPS Česko-Polsko – Drugstop – přeshraniční spolupráce policejních jednotek v oblasti boje s drogovou kriminalitou“ ...
Zařízení pro technologii vakuového sušení léčivých látek, FARMAK, a.s., položky 2, 3 a 4
Předmětem zakázky je dodávka, individuální a komplexní vyzkoušení a zaškolení obsluhy "Zařízení pro technologii vakuového sušení léčivých látek" pro ověřování kvality testovaných vzorků syntézy API v souvislosti s projektem "Technologie vakuového sušení a homogenizace v procesu výroby léčivých látek".
Dodávka technologického vybavení společnosti Nástroje 24, s.r.o.
- Předmětem zakázky s dílčím plněním je dodávka nového výrobního zařízení včetně příslušenství, které nebylo předmětem odpisu. - Předmět zakázky je rozdělen na 4 části: dodávka 3-osého frézovacího centra 1 a 2, dodávka drátové řezačky, dodávka rovinné brusky a dodávka 3D portálového souřadnicového měřícího stroje s CNC řízením, vč. ...
EBSD detektor včetně softwaru pro akvizici a vyhodnocení dat
Předmětem výběrového řízení je pořízení nového a sériově vyráběného (katalogově ověřitelná data) EBSD analyzátoru (zaznamenávající difrakci zpětně odražených elektronů) ke stávajícímu rastrovacímu elektronovému mikroskopu TESCAN MIRA 3 LMH. Rastrovací elektronový mikroskop (SEM) MIRA3 LMH se Schottkyho autoemisní katodou a se EDS detektorem XFlash ...
Pořízení pásového rypadla
Předmětem zakázky je pořízení pásového rypadla. Veškeré informace k zakázce (podmínky, technické parametry stroje, hodnotící kritéria, požadavky na splnění kvalifikace) jsou uvedeny v zadávací dokumentaci na profilu zadavatele: http://spro.profilzadavatele.cz/. Nejedná se o zadávací řízení v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných ...
Pořízení automatického tryskacího zařízení
Zařízení, které je konstruováno pro tryskání ocelových, litinových nebo nerezových odlitků, výkovků, tepelně zpracovaných ocelových dílů, k odstraňování rzi, k odjehlování, zpevňování povrchu atd. Použitý princip tryskání: vrhání kovového tryskacího materiálu na tryskané obrobky, tryskací materiál je unášen pomocí lopatek metacího kola turbíny.
Autokolimátor pro montáž optických sestav
Předmětem zakázky je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do užívání 1 ks autokolimátoru pro montáž optických sestav. Technické parametry, příslušenství a další požadavky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Elektroerozivní CNC hloubící stroj
Předmětem tohoto výběrového řízení je výběr dodavatele elektroerozivního CNC hloubícího stroje včetně příslušenství do výroby EUTECH akciová společnost.
Přesná vertikální CNC frézovací centra pětiosá
Předmětem zakázky je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do užívání 2 ks přesných vertikálních CNC frézovacích center pětiosých. Technické parametry, příslušenství a další požadavky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Zařízení pro technologii vakuového sušení léčivých látek, FARMAK, a.s.
Předmětem zakázky je dodávka, individuální a komplexní vyzkoušení a zaškolení obsluhy „Zařízení pro technologii vakuového sušení léčivých látek“ pro ověřování kvality testovaných vzorků syntézy API v souvislosti s projektem „Technologie vakuového sušení a homogenizace v procesu výroby léčivých látek“.
CNC portálový obráběcí stroj
Dodávka CNC portálového obráběcího stroje
Rychločistitelná lakovací kabina
Rychločistitelná lakovací kabina
Automatické zařízení na převěšování trub
Automatické zařízení na převěšování trub
Klimatizace pro halu montáže sporáků
Klimatizace pro halu montáže sporáků
Zařízení na manipulaci s paletami trub
Zařízení na manipulování palet s troubami před montážním pásem.
Prostředek pro dekontaminaci citlivých povrchů VTM
Pořízení kompaktního prostředku (aktivní dekontaminační směs + aplikační prostředek) pro dekontaminaci citlivých povrchů, umožňující provedení efektivní dekontaminace částečně zodolněných a nezodolněných povrchů citlivých elektronických, optických, komunikačních, navigačních, měřicích a jiných přístrojů kontaminovaných toxickými chemickými látkami ...
Multifunkční proudnice k agregátu SANIJET C.921
Pořízení speciální multifunkční proudnice SANIJETGUN k rozšíření možností využití agregátů SANIJET C. 921 zařazených v soupravě automobilu ACHR-90M. Proudnice umožňuje provádění hrubé očisty, kontinuální přípravu a aplikaci dekontaminační směsi a následné odstranění zplodin dekontaminačního procesu při dekontaminaci vojenské techniky a materiálu.