Poptávám těsnění dveří k ledničce
Sháním těsnění na dveře kombinové chladničky ZANUSSI ZFC 304 K
Splašková kanalizace a ČOV Brodek u Prostějova, Sněhotice, Ondratice – Správce stavby
Předmětem plnění veřejné zakázky je výkon správce stavby při přípravě a realizaci akce: "Splašková kanalizace a ČOV Brodek u Prostějova, Sněhotice, Ondratice". Předpokládané investiční náklady činí: cca 148 mil. Kč bez DPH. V personálu správce stavby budou dostatečně kvalifikovaní inženýři a další odborníci, kteří budou plnit funkci správce ...
Poptávám lodní kontejnery
Máme zájem koupi / dlouhodobý pronájem 3 ks lodních kontejnerů ISO 1 AA 40''.
Poptávám šlemovačku
Poptávám malou šlemovačku na vepřová i hovězí střeva - může být i starší nebo nefunkční.
Poptáváme výrobce a dodavatele alkoholtesterů
Poptáváme výrobce popř. VO s alkoholtestery.
Poptávám těsnění k lednici
Sháním těsnění ke kombinované lednici s mrazákem Calex Combi CM 305. Lednice asi 200L a mrazák asi 105L.
Ústav molekulární a translační medicíny - Platfoma pro chemickou biologii
Předmětem plnění veřejné zakázky (všech částí) zahrnuje dodávku všech požadovaných zařízení, jejich instalaci v rámci budovy Ústavu molekulární a translační medicíny Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci, podrobné proškolení uživatelů a poskytování záručního servisu. The subject of the performance of the public tender (all lots) ...
Rozvoj třídírny druhotných surovin v městě Jeseník - technologie třídící linky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie třídící linky. Jedná se o dodávku, montáž a uvedení do provozu kompletní technologie.
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit – zmáselňovač s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka zmáselňovače s příslušenstvím v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Poptávám 2 ks pojezdových kol
Poptávám 2 ks pojezdových kol VU 200/85-105 Z ST FL , kat. č. 178277 Nabídku zašlete na mou mailovu adresu.
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit - skladač kartonů
Předmětem zakázky je dodávka a zprovoznění skladače a dopravníku pro skládání kartonů / paletek/ v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
CR Haná - Ultracentrifugy s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dvou ultracentrifug s příslušenstvím, včetně instalace, demonstrace přístroje, zaškolení obsluhy a zajištění záručního a garanci pozáručního servisu.
RCPTM – vakuová napařovací aparatura
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního a pozáručního servisu „Vakuové napařovací aparatury“.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexní rehabilitační péče ve FN Olomouc
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zcela nového nerepasovaného přístrojového vybavení různé specifikace pro potřeby poskytování rehabilitační péče ve Fakultní nemocnici Olomouc. Přístrojové vybavení musí být s datem výroby min. roku 2011.
Poptávám plastový šuplík k mrazáku
Poptávám náhradní plastový šuplík do mrazáku ARDO FR30SH šířka šuplíku 43,2mm , délka39cm , hloubka 13cm zakoupený v roce 2006 .
Poptáváme stacionární řezačku
Poptáváme stacionární řezačku, štípač slámy z kulatých balíků.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexní rehabilitační péče ve FN Olomouc
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zcela nového nerepasovaného přístrojového vybavení různé specifikace pro potřeby poskytování rehabilitační péče ve Fakultní nemocnici Olomouc. Přístrojové vybyvení musí být s datem výroby min. roku 2011.
Poptáváme použitý excentrický lis
Poptáváme starší, funkční excentrický lis o lisovací síle cca 120-200 tun a lisovací rychlosti cca 50-200 zdvihů za minutu.
Poptávám příslušenství k lednici
Poptávám větší (horní) zásuvku do mrazícího boxu lednice Bosch spotřebič KGV 2422/01 číslo KE 9022 1314. Děkuji za vyřízení!
Centrální sběrný dvůr Rapotín
Předmětem veřejné zakázky je výstavba Centrálního sběrného dvora Rapotín včetně dodávky technologie.
CR Haná – X-pásmový elektronový paramagnetický rezonanční spektrometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka X-pásmový elektronový paramagnetický rezonanční spektrometr pro měření volných radikálů v biologických vzorcích, včetně instalace, demonstrace přístroje, zaškolení obsluhy a zajištění záručního a garanci pozáručního servisu.
Poptávám dodavatele zdravotní techniky
Hledám dodavatele pro zahraničního zájemce. Sortiment: Table de traction, Portable X - Ray, Heathrow pro malé umyvadlo, Sauna, Infrarouge Prosím, nabídněte portfolio výrobků a ceník v dolarech. Po výběru upřesním počet a typ. Děkuji. J.T.
Poptávám sadu mikrometrických odpichů
Sada mikrometrických odpichů,v rozsahu sestavitelných délek 100 až 2100 mm.
CR Haná - Systémy pro REAL-TIME PCR
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace, demonstrace přístrojů, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního a pozáručního servisu multifunkčního zařízení pro provádění robusní (několik stovek reakcí v jednom běhu) polymerázové řetězové reakce (PCR) v reálném čase v mikrozkumavkovém a array uspořádání, dále ...
Integrovaný systém nakládání s odpady - podzemní kontejnery v MPR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace podzemních kontejnerů pro třídění komunálního odpadu v městské památkové rezervaci v lokalitách ulic Aksamitova, Lafayettova a třída Svobody v Olomouci.