Kamenná sůl NaCl na posyp komunikací na rok 2014
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kamenné soli NaCl na posyp komunikací pro zimní období 2014 až 2015 a to včetně dovozu (dopravy) mechanizmy prodávajícího na střediska a cestmistrovství SSMSK v množství cca 29 450 tun.
Dodávka hydrátu vápenatého pro Úpravnu vody Želivka
Dodávka hydrátu vápenatého 0/90micrometrů, splňující podmínky normy ČSN EN 12 518 – Chemické prostředky používané pro úpravu vody určené k lidské spotřebě – Vápno, pro Úpravnu vody Želivka v objemu 2.700.000 kg, včetně jeho dopravy na místo odběru. Hydrát vápenatý musí splňovat požadavky Vyhlášky 409/2005 Sb., o hygienických požadavcích na výrobky ...
Průmyslová sůl, mramor, Pákistán
Jsme exportéři, dvakrát jsme navštívili ČR, máme dobré vztahy s českými diplomaty v Islámábádu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli různého zboží, minerálů (např. kamenné soli průmyslové a posypové, cihel soli), mramoru a výrobků z něj, ovocné dřeně a mnoha dalších produktů.
Rozmrazovací sůl, Pákistán
Jsme exportér rozmrazovací soli pro silnice, parky a domy. Její cena je velmi úsporná. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
Dodávky vápence pro odsíření Elektrárny Mělník
Dodávky vápence pro odsíření v Elektrárně Mělník včetně přepravy do místa plnění.
Minerály, Indie
Jsme přední firma v oboru magnezitových a příbuzných výrobků, jako je mrtvě pálený magnezit, kaustický kalcinovaný magnezit, monolitické žáruvzdorné materiály, dunit / olivín, minerály, EBT výplně, chlorid hořečnatý, granátový písek, bílý a hnědý tavený korund atd. Poptáváme karbid křemíku, skleněné zboží, krystaly. Technické spolupracovníky v ...
Měděná ruda, polodrahokamy, Tanzánie
Jsme důlní společnost zabývající se všemi druhy drahých kamenů a minerálů, které se nacházejí v naší zemi Tanzanii. V současné době exportujeme drahokamy a polodrahokamy a měděnou rudu. Máme vlastní měděný důl s 20 až 35% mědi. Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci v oblasti těžby.
Dodávka velmi jemně mletého vápence
Jedná se o dodávky vápence do teplárny ve Vřesové pro odsiřovací proces kouřových plynů mokrou vápencovou vypírkou.
Stavebnictví, Ghana
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce v oblasti těžby, stavebnictví.
Kokosové biopalivo, Ghana
Obchodujeme se zlatým prachem, diamanty, tantality. Jsme importéři, exportéři kokosového biopaliva. Jsme také zástupci mnoha firem v Evropě, Asii, USA, prodáváme jejich zboží v afrických zemích. Hledáme dodavatele, odběratele.
Poptáváme kusové nehašené vápno
Sháníme kusové nehašené vápno. cca 5t.
Křemičitan zirkoničitý, Bangladéš
Náš zákazník poptává práškový křemičitan zirkoničitý (přírodní). Náš zákazník preferuje kvalitní produkt. Sdělte nám prosím konkurenční ceny a kvalitu produktu. Sdělte nám prosím cenu. Naše firma Next Generation Graphics Limited je jednou z největších mezinárodních objednavatelských, obchodních společností v Bangladéši. Poskytujeme svým ...
Kalcinovaný bauxit , Indie
Naše firma Southern Minerals and Abrasives v Salem, Tamil Nadu, Indie, se zabývá zpracováním různých průmyslových minerálů, jako je kalcinovaný bauxit, krystaly hnědého taveného korundu, křemičitý písek apod. od roku 1998. Nyní chceme exportovat kalcinovaný bauxit do evropských zemí. Máme i žáruvzdornou i brusnou (keramika) kvalitu.
Rutil, Korejská republika
Mám 3 velké firmy v Jižní Koreji, poptávám rutil (oxid titaničitý) - písek, hledám dlouhodobé dodavatele. Každá firma je připravena koupit 500 mt měsíčně. Prosím pošlete své nabídky.
Kokosové biopalivo, kámen tantalit, Ghana
Jsem importér a exportér i obchodní zástupce v západní Africe. Uvádím na trh nové produkty z Evropy, Asie, USA. Zabýváme se a exportem kokosového biopaliva. Také obchodujeme s kamenem tantalit. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Železná ruda, Indie
Jsme indický exportér a dodavatel železné rudy. Kvalita: 64% Fe, země původu Indie, minimální množství: 100000 mt, FOB cena 163 euro/ mt, přeprava po moři, dodání do 60 -90 dnů (podle dohody). Hledáme odběratele.
Ferroslitiny, Indie
Jsme exportéři, importéři, poskytovatelé služeb, zástupci pro různé minerály, ferroslitiny, kovy, oceli, trubky a jiné. Pracujeme jménem indických výrobců ferroslitin jako feromangan HC/MC/LC, silikomangan, ferochrom HC, ferosilicium, Fe SiMg, Fe Alu a další. Dodáváme nejlepší kvalitu. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Uhlík a grafit do baterií, Itálie
Hledám výrobce uhlíku a grafitu vhodných pro použití v bateriích (Li-ion baterie).
Mastek, Pákistán
Hledáme odběratele bílého hrudkového mastku za velmi příznivou cenu.
Chemikálie, Jordánsko
Poptávám chemikálie: filipsit, chabazit, faugacit. Použiji je v XRM pro čistotu zeolitu. Potřebuji je co nejdříve.
Síra, uhlí, Čína
Jsme čínská importní a exportní společnost známá exportem oxidu titaničitého již více než 10 let. Nyní se snažíme rozšířit podnikání v oblasti importu síry a uhlí. Hledáme kvalifikované dodavatele síry a uhlí.
Slída, slídový prášek, Indie
Jsme výrobci a exportéři slídy a slídového prášku. Jsme schopni dodávat kvalitní slídový prášek za velmi příznivé ceny. Již dodáváme slídový prášek výrobcům svařovacích elektrod po celém světě. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. http://jmexport.diytrade.com
Dodávka 1700 t posypové soli
Dodávka 1700 t posypové soli pro zimní údržbu vozovek, kvalita 5-0,2 mm.
INDIE; Drahokamy, šperky, bylinné výtažky
Jsme zástupci pro export-import drahokamů, šperků a bylinných léčivých surovin a bylinných výtažků. Obzvláště obchodujeme se všemi druhy polodrahokamů a drahokamů, šperků z ryzího stříbra a všemi bylinnými extrakty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s evropskými importéry, obchodními zástupci nebo distributory uvedených položek.
Dodávka kamenné posypové soli pro zajištění údržby komunikací v zimním období 2011/2012
Dodávky volně ložené posypové kamenné soli pro zajištění údržby komunikací v zimním období 2011/2012 s termíny dodání: a) předzásobení do 31. 10. 2011, b) dodávky od 1. 11. 2011 do 31. 3. 2012 na výzvu zadavatele.