Poptávám kámen do gabionů
Poptávám kámen do gabionů (opěrné zdi u rodinného domku v Hronově ve Východních Čechách) včetně dopravy.
Poptáváme betonovou balustrádu
Poptávám 20 bm balustrády (betonové), severní Morava.
MAKEDONIE; Stavební materiál
Hledáme spolehlivého dodavatele stavebních materiálů a výrobků (stavebnictví, instalatérství, topení), které splňují normy kvality EU za dostupnější ceny. POM Ltd. je firma pracující ve stavebnictví. Děláme průmyslové a občanské stavby pro Balkán (Makedonie, Albánie, Černá Hora, Řecko) a Rusko.
INDIE; Žula, pískovec, mramor, minerály
Jsme jedna z předních těžebních a vývozních společností v Indii. Obchodujeme a vyvážíme žulu, pískovec, mramor a průmyslové minerály jako křemen, živec, vermikulit, olivínec, baryt. Rovněž železnou rudu, manganovou rudu a těžké minerály jako ilmenit, granátový písek a zirkonový písek atd. Nabízíme dodávky za konkurenceschopné ceny. Hledáme ...
NEPÁL; Cement
Poptáváme 59.900 MT cementu do republiky Kongo. Hledáme výrobce nebo dodavatele.
Poptávám kamenivo andezit vč. dopravy
Kdo dodá s dopravou 130m2 Andezitu o tloušťce 4-7 cm na zahradní chodníky.
Poptávám stavební systém Porfix
Zdivo PORFIX Žádám Vás o nabídku : PORFIX + lepidlo a síťka PORFIX 100 mm 160ks PORFIX 125 mm 864ks PORFIX 150 mm 107ks PORFIX 250 mm 400ks Síťka 800 m2 Lepidlo na PORFIX 32 pytlů Dodací a platební podmínky. Termín co nejdříve, nejlépe 8.06.2010 Nabídky Emailem. Děkuji.
GHANA; Stavební dřevo, nábytek
Jsme přední výrobci a exportéři dřevěných výrobků. K našim produktům patří stavební dřevo, podlahové desky, dřevěné obložení a nábytek. Exportujeme do Evropy a Ameriky. Hledáme spolupráci s odběrateli, importéry.
ČÍNA; Drátěné pletivo
Specializujeme se na drátěné pletivo. Můžeme dodávat stavební sítě, ploty z drátěného pletiva, splétané drátěné sítě, svařované oplocení z drátěného pletiva, řemeslné železné klece a koše, stroje na drátěné pletivo atd. Navštivte prosím naše webové stránky www.linnetting.com Máme zájem o navázání dlouhodobého a vzájemně výhodného obchodního ...
Poptávám izolační materiál na zdivo
Poptávám dodávku izolační tekuté stěrky na zdivo do sklepních prostor proti vodě.Jedná se o 10m2.
Poptávám podsypový materiál
Poptávám podsypový materiál (makadam) pod příjezdovou komunikaci
S. ARÁBIE; Dveře, stavební materiál
Poptáváme dřevěné dveře, vyřazené výrobky, zdravotnický, kanalizační, stavební materiál.
NIGÉRIE; Koberce, dlaždice
Jsme servisní a dodavatelská firma, chceme navázat obchodní spolupráci s firmou v ČR. Zabýváme se prodejem koberečků, koberců, dlaždic. Rádi bychom navázali spolupráci s renomovanou organizací v ČR.
Poptávám dodávku zámkové dlažby
Poptávám zámkovou dlažbu H profil, kamionové množství a jine betonové výrobky.
Poptávám kačírek vč. dopravy
Prosím o info. - cena malé multikáry praného kačírku s dopravou do Rudné. Děkuji
Poptávám svahové tvárnice
Svahová tvárnice ASTRA, velikost 300 mm výška, 500 mm šířka, barva šedá, počet cca 100 kusů, podle balení na palety, dovoz Zvánovice, pošta Ondřejov. Cena včetně dopravy a složení, ruka vítáná.
Poptávám speciální přísadu do betonu
Kde seženu v severomoravském kraji spojovací můstek pro starý a nový beton Karbridge B.
GHANA; Stavební materiál
Jsme mezinárodní obchodní organizace, importní a exportní zástupci, zástupci výrobců, vládní dodavatelé, dodavatelé smíšeného zboží a průmyslového zboží. Jsme dovozci stavebních materiálů. Hledáme firmy, které chtějí využít této příležitosti k rozšíření svého vývozního programu a služeb na trhy střední a západní Afriky. Chtěli bychom působit ...
Poptávám cihlovou dlažbu půdovku
Poptávám 10 m půdovek (pro doplnění původních) formát 20 X 20 (nezáleží zda jsou hladké nebo pruhované) prosím o cenu a možný termín odebrání. Děkuji.
NĚMECKO; Žulové dlažební kostky
Poptávám dlažební kostky - žulu 10x10
VIETNAM; Mramor
Vietnamská firma Song Thanh JSC vyrábí a vyváží mnoho druhů přírodních mramorů řezaných na míru podle požadavků zákazníků. Naše mramory jsou různých barev jako modrá, žlutá, černá, bílá ... s povrchy broušnými, leštěnými v bubnu, rytými, žíhanými, starožitnými, leštěnými atd. Máme vlastní lomy a moderní výrobní řetězce a zařízení, které nám ...
Poptávám fasádní polystyren
Poptávám levný fasádní polystyren 80mm, cca50m2.
Poptávám stavební materiál
Poptávám jádrovou omítka, venkovní štukovou omítku, rohovou lištu hliníkovou, fasádní barvu, penetrace, izolační fólii, polystyren 5cm, kotvící hmoždiny 13cm.
Poptáváme stavební materiál
Popis poptávky: stavebni materiál spirolly-viz.příloha (pokládka v termínu 21-25.6.2010) CS-beton –bednící tvárnice30-1120ks styrodul -134m2,prům.8 a 6 95m2- prům.10 obvodová izolace -291m2 knopová folie -219m2 cement 32,5 -56ks radonová izolace-115m2-střední riziko (ca větší než 10 a menší než 30/KBq/m3) komín ...
BANGLADÉŠ; Cementářský slínek
Jsme bangladéšská obchodní společnost, poptáváme urgentně cementářský slínek typu ASTM C 1, minimální odběr 12500/Mt, max. objednávka na 25000/Mt měsíčně. Prosíme o nabídku.