Poptávám stavební materiál
Poptávám dodávku materiálu na odvětrávanou fasádu asi 70m/2 nejlépe vinyl siding včetně zaměření a předběžné ceny včetně dopravy. Dodání asi konec července.
Poptávám střešní tašku Antica
Poptávám střešní tašku Antico (Meindl). Prosím informujte mě o dodací lhůtě a způsobu dopravy. Děkuji.
Poptávám dutinkové desky
Chtěl bych koupit dutinkové desky rozměr 2000x1200x4mm na dobírku 5 desek, napište mi prosím,jestli je možné u vás je zakoupit a poslat PPL.
INDIE; Žulové desky a dlaždice
Jsme výrobci žulových desek a dlaždic v Indii, používáme nejlepší stroje dovezené z Itálie. Naše ceny jsou velmi konkureční a výrobky velmi kvalitní. Hledáme projekty, kde je vyžadována žula na podlahy nebo obklady.
Poptáváme realizaci betonového plotu
Poptávám dodávku a montáž betonového plotu. Níže uvedený obrázek naplňuje mojí představu vzhledu a barvy. Poptávané množství pro zakázku: 50m Výška plotu: 2m Místo realizace: Brno – město Termín realizace: 07-08/2010 Platba: na základě SOD převodem bez záloh (bez zádržného), splatnost 10 dní. Prosím o zpracování nabídky do 10.05.2010 ...
Poptáváme dodavatele mramorové dlažby
Popis poptávky: Poptávám dodavatele mramorové dlažby o síle 1 cm. V lokalitě Praha a okolí. Podrobné informace poskytneme při dalším jednání.
RAKOUSKO; Stavební kámen
Poptávám kámen na zahradní plot, obrubní kameny kolem bazénu a dlažební kámen.
ČÍNA; Kámen, břidlice
Jsme producentem kamene, zvláště břidlice, v Číně. Pro více produktů a informací prosím navštivte: www.vinstone.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
RAKOUSKO; Stavební materiál
Poptávám stavební materiál, eventuálně tepelně izolační materiál.
NĚMECKO; Žulové obrubníky
Poptávám žulové obrubníky včetně dodávky. Rozměry 100x20x8 cm
Poptávám betonové venkovní nášlapy
Betonové vekovní nášlapy 50 cm x 50cm .
Poptávám obkladačky
Poptávám obkladačky ERIKA hnědé rozměr 15x15cm, lesklé, na bílém podkladě hnědé kapky(fleky), barva hnědá až hnědočervená, cca 1m2 (stačí 5 kusů)
INDIE; Mastek
Jsme vlastníci lomu, výrobci a vývozci indických produktů z mastku. Hledáme dovozce a odběratele mastku a výrobků souvisejících s mastkem z Evropy. http://www.indiansoapstones.com/ http://www.delftnaturalstones.com/
Poptávám zámkovou dlažbu
Poptávka 60m2 zámkové dlažby. Barva šedá, tvar cihla, síla4cm nebo 6cm.
Poptávám dlaždice, leštěný kámen
Poptávám leštěný kámen - dlaždice, polského materiálu: travertin, mramor, žula. Tlouš´tka 0,8 cm -1,6 cm. (200 m2) Prosím zaslat nejlevnější cenovou nabídku.
INDIE; Stavební materiály, interiérové dekorace
Hledáme firmy z oblasti stavebních materiálů a bytových a interiérových dekorací, které mají zájem představit své výrobky na indickém trhu.
ČÍNA; Přírodní kámen
Jsme vývozcem produktů z přírodního kamene včetně mramoru, žuly, pískovce a vápence. Nyní hledáme velkoobchodníka s přírodním kamenem v ČR. Máme vlastní lomy.
Poptávám 15 ks skruží vč. dopravy
Dobrý den potřebuji koupit 15 skruží 50/100 a dovést k Úšťeku do H.Bukoviny.Kolik prosím zaplatím?A kdyby to bylo možné realizovat.Děkuji Junek.
Poptávám ztracené bednění
Poptávám ztracené bednění (šalovací tvárnice) 60 x 50 x 25, celá ČR.
RAKOUSKO; Dlažební kameny Semmelrock
Poptávám českou firmu, která prodává popř. pokládá dlažební kameny značky Semmelrock
NĚMECKO; Betonově šedá dlažba
Potřebuji dlažební kameny (20x20x8 cm bzw. 20x10x8 cm) v betonově šedé na zhruba 450 - 500 m2; prosím uveďte cenu na m2 včetně přepravních nákladů, dodací adresa 30 km severozápadně od Norimberku v Bavorsku.
Poptávám cenovou nabídku brizolitu
Dobrý den, prosím o sdělení ceny brizolitu a zdali se vyrábí probarvený. Děkuji.
VIETNAM; Mramor
Naše firma Song Thanh JSC sídlí v průmyslové zóně Le Mon, ve městě Thanh Hoa ve Vietnamu. Vyrábíme a vyvážíme mnoho druhů přírodních mramorů řezaných na míru podle požadavků zákazníků. Naše mramory jsou různých barev jako modrá, žlutá, černá, bílá ... s povrchy broušnými, leštěnými v bubnu, sekanými, žíhanými, starožitnými, leštěnými ... V ...
Hledáme dodavatele asfaltových směsí
Hledáme dodavatele pro velký dopravní podnik v městě Ostrava, hlavně pak se jedná o asfaltové směsi, asfalt, štěrky a písky. Objemy se budou pohybovat ve statisících korun. Kdy se bude jednat o veřejnou zakázku formou elektronické aukce a přesnější termín by měl být určen v průběhu dubna.
VIETNAM; Přírodní mramor
Zpracováváme a exportujeme přírodní mramor, řezaný na velikosti podle přání zákazníků. Dodáváme mramor různých barev - žlutý, modrý, černý, bílý...s broušeným, leštěným, cizelovaným, žíhaným, antickým povrchem. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.