INDIE; Bílý cement
Mám zájem importovat bílý cement do Indie.
PÁKISTÁN; Kůže, potraviny, mramor
Global Mobility je pákistánská obchodní společnost, jejím hlavním obchodním artiklem je kůže a kožené výrobky, potraviny (rýže, cibule, brambory, mango), bezpečnostní zařízení a mramor a onyx. Více informací na www.globalmobilitypk.org Firma hledá obchodní spolupráci s distributory.
Poptávám trávnice zn. Heluz
Poptávám tvárnice Heluz pro novostavbu rodinného domu. Jedná se o obvodové, nosné a příčkové cihly, nosníky, překlady, miaka a věncovky. Podrobný rozpis typů a množství v PDF příloze.
PÁKISTÁN; Cement, slínek
Obchodujeme s OPC cementem, bílým cementem, síranovzdorným cementem, OPC slinkem. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, distributory.
PÁKISTÁN; Kůže, mramor, potraviny...
Global Mobility je obchodní firma s koženými výrobky, potravinami, bezpečnostním vybavením, mramorem a onyxem. Pro více informací navštivte www.globalmobilitypk.org Hledáme distributory, obchodníky, importéry.
Poptávám stropní panely
Poptávám stropní panely v délce 10m a síle cca 20cm.
VIETNAM; Keramické dlaždice
Jsme jedním z předních výrobců keramických dlaždic ve Vietnamu. K našim výrobkům patří obkladové dlaždice, dlažba, střešní tašky. Exportujeme do mnoha zemí. Hledáme obchodní společnosti, dovozce do ČR.
ČÍNA; Přírodní kámen
Naše firma Xiamen Huanou Stone Co., Ltd se zabývá dovozem a vývozem přírodního kamene, velkoobchodem s mramorovými a žulovými deskami, řezáním na míru, pultovými deskami a také navrhováním a konstrukcí progresivních kamenných projektů. Máme vlastní zdroje kamene. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám mramorové desky
Poptávám mramorové, travertinové desky (ne kachličky atd.) V příštím roce chci rekonstruovat celý byt a zvažuji mít koupelnu v přirodním kamenu. Podmínkou je, že nechci mít rozměry klasické kachličky. Chci kamenné tabule v upravě vhodné do koupelny.. Nebraním se materiálu jako je mramor, travertin nebo žula. Případný odběr podle Vašich rozměrů ...
NIGÉRIE; Stav. materiál, stroje, sport. potřeby
Jsme dovozce a distributor následujících výrobků: 1) průmyslové / domácí šicí stroje a náhradní díly. 2) sportovní potřeby (fotbalové míče, brankářské rukavice atd. 3) pilařské stroje a zařízení obecně 4) sluneční brýle, optické brýle atd. 5) automobilové servisní části (olejové / palivové filtry, zapalovací svíčky atd.) 6) překližka, ...
INDIE; Žula, potravinářské výrobky
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dovozci žuly a potravinářských výrobků.
Poptáváme betonové cihly
Cihla betonová KB 1-10 A - přírodní,1728.ks.
ČÍNA; Stavební materiál
Čínská firma Baier je výrobce stavebních materiálů, zvláště sádrových stavebních materiálů. Firma obdržela mnoho ocenění, vlastní certifikát ISO9001:2000. Je jedním z nedůležitějších dodavatelů v Číně. Hlavní výrobky - standardní i ohnivzdorný sádrokarton, sádrokarton odolný vlhkosti, sádrové stropní obklady, samořezné šrouby, papírová bandáž, ...
DÁNSKO; Portlandský cement
Hledáme odběratele běžného Portlandského cementu 42,5 R/N. Množství od 25.000 MT měsíčně na 12 měsíční kontrakt, v 50 kg pytlích.
Poptávám tvárnice
Poptávám tvárnice Prefabet nebo Qpor rozměr 30x24x49 cca 330 ks a 25x24x49 cca 330 ks a příčkovky 10x24x49 400ks
Poptávám ceník drtě
Dobrý den, ráb bych věděl cenu drťe 16-32 a 16-22.
KAMERUN; Vápenec
Máme zájem nakupovat vápenec. Hledáme vhodné výrobce a dodavatele.
ŠVÝCARSKO; Tuková kartuš
Hledáme výrobce tukové kartuše v Česku. Můžete mi nějaké výrobce uvést?
ČÍNA; Stavební materiály
Vyvážíme stavební materiál do celého světa. Naše výrobky jsou geotextilie, geomembrána, geomřížka, drátěné pletivo atd. Více informací naleznete na www.china-geosynthetics.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
EGYPT; Slínek na výrobu cementu
Pracujeme v oblasti cementu a jeden z našich klientů chce dovážet slínek, který se používá při výrobě cementu. Poptáváme asi 100 000 tun od ledna 2010.
SRÍ LANKA; Petrolej, chemikálie, stavebniny
Jsme firma zabývající se importem-exportem, registrovaná vládou. Mám zájem nakupovat: petrolej, přírodní suroviny, stavební materiály, chemikálie.
Poptávám žulové desky na schody
Poptávám žulové desky, nášlapy na schody. Jihomoravský kraj.
Poptávám dodávku obkladů
praha, 8.11.2009 Vážení, prosím o sdělení, zda-li mi můžete co nejrychleji dodat 3balení obkladů Moonlight30x90cm přírodní mat číslo 1310 KD 03 50 B. Děkuji a přeji hezký den Kroupová
Poptávám dlažbu zn. Grigio Cenere
Výrobce: Granitogres Výrobek: dlažba Grigio Cenere 40 x 40 (3 balíky)
Poptávám koupi dlažby
Poptávám dlažbu PrimaCotto, typ Indiana, režný povrch, cihlově červená, 25x25 cm, k opravám terasy. Také zaoblené okrajové na schody.