Poptávám sádrokarton
Poptávám sádrokarton
ZIMBABWE; Asfalt
Poptáváme asfalt 80/100 CIF Beira, prosíme o zaslání cenové nabídky.
INDIE; Cukr, sůl, cement, kameny
Jsme indická obchodní společnost, zabýváme se importem a exportem cukru, soli, cementu, kamenů, kalcinované sody. Rovněž se zabýváme lodní dopravou, manipulací s nákladem apod. Hledáme obchodní spolupráci.
TURECKO; Pemza, lehké cihly
Jsme největší výrobci pemzy a lehkých cihel v Turecku. Vyvážíme naše zboží do 24 zemí světa. Hledáme obchodní spolupráci s obchodními agenty, importéry v evropských zemích.
INDIE; Žulové bloky
Jsme jedním z předních vývozců surových žulových bloků sídlící v jižní části Indie. Dodáváme různé surové žulové bloky do Číny, Tchajwanu, Hongkongu, Singapuru a evropských zemí. Naše mateřská společnost M/S.GEA-BGR ENERGY SYSTEMS INDIA LTD je jednou z největších v Indii. Navštivte webové stránky naší mateřské společnosti www.bgrcorp.com. Máme ...
ČÍNA; Stavebniny, oblečení, kosmetika
Naše firma ATM TRADE INTERNATIONAL LTD. se zabývá exportem, importem a obchodem v Hongkongu a Číně. Specializujeme se na stavební železářské zboží, nábytek a nábytkové kování, sanitární výrobky, dlaždice, mramorové kameny, vybavení koupelen; konfekční oděvy, kosmetiku, kabelky, boty, hodinky, zboží denního využití pro domácnost, dárkové předměty a ...
GHANA; Portlandský cement
Poptáváme 5000 metrických tun portlandského cementu.
Poptáváme dlažbu
Poptávám dlažbu PrimaCotto v provedení Terra, rozměry: 246 x 246 mm (25 x 25 cm), tl. 10 mm, popř. jen 8 mm a to již od 1 ks ! Potřebujeme opravit venkovní dlažbu při rekonstrukci domu a rádi bychom zachovali původní provedení. Keramika Horní Bříza, závod Břasy přestala totiž tuto dlažbu vyrábět pro nerentabilitu již v r. 2003.
IZRAEL; Umělý kámen
Poptávám udání ceny umělého kamene.
Poptáváme vápenec a vápenaté hnojivo
Poptávka na cenu při předpokládáném objemu dolomický vápenec 1000t. Dolomitické vápenaté hnojivo 2000t. Možná doprava a cena (město Třeboň) Období odběru prosinec až březen.
GHANA; Cement, petrolej, piliny
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli cementu, petrolejových výrobků a pilin.
ALBÁNIE; Materiál na bazény, dekorace domů
Moje firma má materiály pro výstavbu bazénu a pro výzdobu domů. Materiály jsou originální s evropským certifikátem. Hledám odběratele.
HONGKONG; Stavební kovaní a materiál
Hledáme dovozce a odběratele pro pro stavební kování a stavební materiály v ČR.
INDIE; Žula
Dodáváme žulu z Indie. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptáváme dodávku obkladů
Poptávám obklad dle této přílohy. obklad serie Nirvana Rojo 25x40 ...............14m2 obklad serie Nirvana Negro 25x40................17m2 dlažba Nirvana Negro 33,3x33,3.........15m2 listela Nirvana Rojo 3 x 25cm...........50ks ............ obklad Rako Salsa WaTP3034 ...
PÁKISTÁN; Výrobky z onyxu, mramoru, lazuritu
PMOW vyrábí výrobky z onyxu, mramoru a lazuritu. Dodáváme kvalitní výrobky za dobré ceny (obklady, mozaiky, bazény, vany, sloupky, urny apod.). Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
Poptáváme betonové stropní vložky
Poptáváme dodávku betonových stropních vložek na stavbu bytového komplexu BK Pohoda. Podklady k nacenění jsou ke stažení kliknutím na odkaz v příloze této poptávky. V technické zprávě je navržen systém Rector, vůči němuž hledáme levnější a technicky podobnou alternetivu. Termín zahájení návozů: 15.11.2009 Lokalita: Brno, Žebětín
UGANDA; Instalatérské a stavební materiály
Poptávám instalatérské a stavební materiály. Pošlete mi seznamy a ceníky.
Poptáváme dodavatele betonové dlažby
Poptávám výrobce nebo prodejce betonové dlažby. Zlín a okolí. Kontakt pouze telefonický.
BANGLADÉŠ; Cement, škrob pro textilní průmysl
Potřebujeme bílý cement pro keramický průmysl. Dále poptáváme přírodní tapiokový škrob a modifikovaný škrob pro textilní průmysl.
Poptávám sádrokarton
Poptávám sádrokarton, bílý 12,5 vč. konstrukcí CD (4m), Hradec Králové.
PÁKISTÁN; Stavební materiál
Jsme dodavatelé mramorových výrobků, krbů, izolačního materiálu, stavebních dlaždic z přírodního kamene, dlaždiček, minerály (ruda). Hledáme obchodní spolupráci, můžeme též zastupovat firmy s jejich výrobky v Pakistánu, Africe a na Středním Východě.
PÁKISTÁN; Cement, rýže
Hledáme odběratele: 1 - pákistánského OPC cementu, bílý cement, odolný proti síranům. 2 - pákistánské rýže Basmati i ne Basmati.
PÁKISTÁN; Kožené výrobky, mramor, potraviny
Jsme pákistánská firma registrovaná u Obchodní a průmyslové komory v Pákistánu. Prodáváme kůži, kožené výrobky, ochranné rukavice, mramor, potraviny. Hledáme obchodní spolupráci v České republice.
VIETNAM; Přírodní kámen
Naše firma Vietstone Co, Ltd je vývozcem přírodního kamene z Vietnamu. Další informace najdete na: http://vietstonemarble.com/. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dovozci kamene.