Poptáváme betonové panely
Poptáváme betonové panely, cca 20 až 50 kusů. Dopravu zajistíme. Cena dohodou. Oblast: Morava.
ESTONSKO; Ocelové konstrukce,nábytek,stavební materiál
OU.EUROCOM-SERVICE, Estonia nabízí spolupráci, subdodavatelskou smlouvu, engineering - svařované ocelové konstrukce, mechanické práce, dřevěný nábytek, kovový nábytek, stavební materiál. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám dodávku stavebního materiálu
Poptávám níže uvedený stavební materiál včetně dopravy na místo stavby Narysov/Příbram.Cihelné bloky mi prosím naceňte jak v provedení P+D,tak broušené cihly CB,minimální pevnost P10.Nezáleží na výrobci(Heluz,Porotherm,Thermopor,Ecoton,Tondach atd.),rozhodující bude cena. Děkuji. Materiál pro základy: 560 ks - Ztracené bednění ...
INDIE; Žula
Jsme výrobce žuly v Hosur. Děláme všechny barvy Madura (všechny jihoindické barvy). Budeme dodávat 20 mm desky a 10mm dlaždice v exportní kvalitě (zrcadlový lesk) za nejlepší konkurenční cenu. Máme zájem o spolupráci s dovozci.
SAUDSKÁ ARÁBIE; Chemikálie
Jsme předním dodavatelem v Saúdské Arábii a můžeme dodávat chemikálie jako je metanol, PVC pryskyřice, ISO butanol, lakový benzín, organické i anorganické chemikálie ze Saúdské Arábie, Íránu a USA. Jsme také dodavatelem portlandského cementu, rafinovaného slunečnicového oleje. Hledáme výrobce nebo pověřené dodavatele chemikálií jako je toluen, ...
INDIE; Kovový odpad
Hledáme odběratele pro kovový odpad HMS 1,2, použité kolejnice, cukr, cement, rafinovaný slunečnicový olej.
Poptávám venkovní obkladový materiál
Poptávám obklad 130 m 2 "cihlový pásek " který bude co nejvěrněji imitovat na zateplovacím systému /fasáda/ Batovu cihlu.
INDIE; Žula a mramor
Mám zájem o spolupráci s firmami, které dovážejí z Indie žulu a mramor.
Poptávám zhotovení betonového plotu
Poptávám 70 m monolitického plotu okolo RD z podhledového betonu včetně zamečnických prací - 3 brány.
INDIE; Břidlicový kámen a křemencové podlahy
Jsme vlastníci lomu a zpracovatelé štěpěného břidlicového kamene a křemencových podlahových dlaždic, používaných pro venkovní i vnitřní podlahy. Máme zájem o obchodní spolupráci v evropských zemích.
JIŽNÍ AFRIKA; Výrobky pro stavebnictví
Jsme výrobci nových technologických výrobků pro stavebnictví a stavební průmysl. Hledáme obchodní partnery.
INDIE; Náhrobní kameny, žulové desky a dlaždice
Jsme indičtí obchodní agenti, můžeme zprostředkovat kontakty na zpracovatele a exportéry žuly. Sídlíme na jihu Indie, ve městě Bangalore, hledáme importéry následujících produktů: náhrobní kameny, žulové desky, žulové dlaždice, dlažební kameny.
Poptávám betonové plotové stříšky
Sháním stříšky na plot kb blok prosím o ceník materialu .
PÁKISTÁN; Mastek jemný
Jsme těžební společnost z Afghanistánu, hlavní úřad máme v Pakistánu. Zabýváme se těžbou mastku, který je jedinečný svou jemností a kvalitou. Složení mastku: 95% Min SiO2. 61.87% MgO. 32.47% CaO . Below 1% železo Fe2O3. 0.03% aluminium Al2O3. 0.03% ztráta žíháním 4.41% rozměr 0-300mm Hledáme odběratele.
Poptávám zámkovou dlažbu Holand
Dobrý den.Prosím o cenovou nabídku zámkové dlažby holand klasik v barvě žluté a také v barvě colormix, mám zájém o tl 60mm 45metrů a tl 80mm 140metrů.
INDIE; Šrot měděný, hliníkový, kobaltový
Hledáme exportéry níže uvedených komodit: 1) cement (běžný Portlandský cement - 42.5, 32.5, 52.5-N / R) 2) šrot těžkých kovů ( HMS 1, HMS 1&2) 3) šrot použitých kolejnic (R 50 až R 65) 4) měděný šrot (všech jakostí) 5) chromová ruda (minimálně 40% a výše) 6) manganová ruda (minimálně 40% a výše) 7) hliníkový šrot všech typů 8) kobaltový ...
INDIE; Štípaný kámen a dlaždice
Poptáváme evropské distributory, importéry přírodního rozštípaného kamene a křemencových dlaždic, desek v požadované velikosti a tloušťce. Zaručujeme včasné dodávky, dobré balení a příznivé ceny.
INDIE; Dlaždice břidlicové a křemencové
Hledáme dovozce a distributory křemencových dlaždic pro uvedení přírodních břidlicových a křemencových kamenných dlaždic na trh za konkurenční ceny.
Poptávám materiál pro hrubou stavbu RD
Dobrý den, Toto je poptávka materiálu na hrubou stavbu podsklepeného rodinného domku s podkrovím v obci Nekoř na pozemku 2168/2 zastavěná plocha 61m2. Prosím o nabídky cen na materiály, které můžete na RD nabídnout. Ceny prosím rozepsat podle bodů a případně slevu na dodávku celého RD. Uvedené materiály nejsou pevně stanoveny, proto můžete ...
PÁKISTÁN; Mramorové předměty
Jsme výrobci a exportéři výrobků z přírodního onyxového mramoru od podlahových dlaždic až po dárkové předměty jako vázy, šachové sety, apod. Hledáme obchodní partnery.
PÁKISTÁN; Výrobky z kamene
Jsme výrobcem a vývozcem výrobků z přírodního kamene, mramoru, onyxu v přírodní barvě. Nabízíme široký sortiment výrobků z přírodního kamene, mramoru, onyxu, jako jsou vázy na květiny, kuřácké soupravy, šachové soupravy, šperkovnice atd. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Mramor, vápenec, pískovec, žula, onyx
Firma ROLLING STONES je předním výrobcem a vývozcem z Pákistánu a Spojeného království: onyx (přírodní kámen), mramor (přírodní kámen), vápenec (přírodní kámen), mozaika (dlaždice), tamblované kameny (přírodní kámen), pískovec (přírodní kámen), žula (přírodní kámen). Bloky, valouny, desky, dlaždice, stoly, krby, dřezy, sloup, kuchyňské pracovní ...
MAKEDÓNIE; Travertin
Hledám odběratele travertinu - žlutý, červený, béžový v České republice.
INDIE; Žulové desky a dlaždice
Firma Quality Granites je výrobcem a vývozcem žulových desek a dlaždic z Rajasthan Indie. Hledáme odběratele/ dovozce našich produktů.
INDIE; Žula černá, červená a mléčná
Mám zájem dodávat indickou žulu nejlepší kvality v blocích, plátech, tvárnicích v barvách černá, černá galaxy, indická červená, mléčná apod. Mám dlouholeté zkušenosti v podnikání, hledám odběratele, importéry.