Poptáváme porézní vápenec,vysokopecní
Poptávám vápenec - porézní, vysokopecní v kusech. Zhruba 10 - 25 tun. Okolí Prahy, popříp. Středočeský kraj. Prosím o cenovou nabídnu. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám žáruvzdorné keramické tvarovky
Poptáváme žáruvzdorné keramické tvarovky.
Hledáme VO - mramor, kámen, stavebniny
200714082; Italská firma, specializovaná na zpracování, obrábění, konečné úpravy a obchodování s mramorem, žulou, travertinem, hledá obchodní spolupráci. Firma hledá importéry a velkoobchodníky s mramorem, kameny a stavebními materiály. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. ...
Poptáváme cihly z demolice
Poptáváme pálené cihly z bouračky, mohou být i neočištěné. Nejlépe z okolí Brandýska.
VO se stavebninami hledá obch. spolupráci
200714064; Německá firma specializovaná na velkoobchod pro stavební sektor hledá obchodní a finanční spolupráci. BTI je velmi zkušená firma prodávající přímo, s pobočkami v západní Evropě. Hledáme partnery ve východní/ severní Evropě, kteří chtějí být našimi exkluzivními distributory ve své zemi. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V ...
Poptáváme Spirolly, nové nebo použité
Koupím Spirolly 10 nebo 12m použité či nové. Celá ČR. Kontakt pouze telefonicky.
Hledáme importéry cementu,dusičnanu a PE
200714029; Turecká firma, nacházející se v Turecku a Azerbajdžánu, hledá importéry cementu, dusičnanu amonného a polyetylenu vyráběných v Rusku, Azerbajdžánu a Íránu. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme betonová a terasová schodiště
Poptávám výrobce nebo dodavatele betonových a terasových schodišť, schodišťových stupňů a jejich prvků.
Poptávám použité spiroly,délka 10-12m
Poptávám použité spiroly o délce 10 až 12 m, celá ČR.
Poptávám Ytong 15
Poptávám Ytong 15, Šumpersko. Kontakt pouze e-mailem.
Poptávám  betonové žlabovky šířky 115 cm
Poptávám betonové žlabovky šířky 115 cm.
Poptávám betonovou skruž tenkostěnnou
Poptávám betonovou skruž tenkostěnnou 1ks - vnitřní průměr 80-100cm, výška 100 cm, síla stěny cca 5cm
Výrobce mramorových výrobků hledá spolupráci
200613699; Italský výrobce mramorových výrobků hledá obchodní spolupráci. Firma hledá partnera nebo obchodního zástupce k propagaci svých výrobků evropským odběratelům. Firmá má více než 35 let zkušeností v opracování marmoru, kamene a žuly. Díky modernímu vybavení a specializovaným pracovníkům firma dodává škálu velmi kvalitních výrobků. ...
Firma specializovaná na mramor hledá partnery
200613600; Řecká firma specializovaná na obchod a export mramoru hledá obchodní spolupráci za účelem exportu. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme spolupráci v oblasti stavebnictví
200613553; Bulharská firma specializovaná na stavbu budov a obchod se stavebními materiály hledá obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme partnery v oblasti stavebnin
200613319; Italská firma specializující se na stavební výrobky a materiály hledá obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme partnery v oblasti prefab.betonu
200613326; Italský výrobce stavebních systémů z prefabrikovaného betonu hledá obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám prodejce stropních podhledů
Poptávám prodejceminerálních stropních podhledů Thermatex a Amstrong Savana. Okres Zlín. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám dřevěné palety a jiné zboží
Poptávám dřevěné palety, dřevěné železniční pražce, betonové panely, starý nábytek, druhotné suroviny, železo, demoliční a demontážní práce, sanace starých ekologických zátěží, jakékoliv stavební práce, olověné a NiCd akumulátory, kabely, O i N odpady, stavební odpady, autodopravu.
Poptáváme zámkovou dlažbu firmy Semmelrock
Poptáváme zámkovou dlažbu firmy Semmelrock-typ Citytop
Poptávám 100 ks cihel,armovací železo 20kg
Poptáváme firmy , které nám dodají cihly CDM asi 100 ks, armovací železo o průměru 10 a 12 asi 20 kg , nebo cihly téhož rozměru použité. Kontakt pouze telefonický. Brno a okolí
Poptávám kamenné žlaby a koryta
Poptávám výrobce originálních kamenných žlabů a koryt, v kraji Vysočina.
Poptávám tvárnice Ytong 250 x 600 mm
Poptávám tvárnice Ytong 250 x 600 mm, šíře 75 nebo 100 mm. Děkuji za nabídky.
Zpracovatel mramoru a žuly hledá spolupráci
200612892; Řecká firma specializující se na zpracování mramoru a žuly hledá obchodní, finanční a technickou/ výrobní spolupráci. Firma má zájem být subdodavatelem. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám 6 ks betonových překladů
Sháním 6 kusů betonových překladů, výška 23,5cm a délka 310 nebo 320 cm. Oblast Šumperk a okolí. Kontakt pouze telefonicky.