Sháníme betonové žlabovky
Poptáváme firmy, které nám dodají betonové silniční žlabovky TBM-Q 897/330 Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám frézované dlažební kostky
Hledám pro projekt a následnou opravu komunikace v Litoměřicích dlažební kostky frézované (4 stěny frézované, 2 štípané) vel. 100/100, resp. 80/80 mm z bílého kamene (vápenec, křemenec apod.) na vyznačení přechodů pro chodce.
Výrobce staveb. materiálů hledá partnery
200612591; Portugalský výrobce stavebních materiálů (jako sanitární zařízení, dlaždice, podlahy, cihly, střešní tašky) hledá obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce mramorových dlaždic hledá partnery
200612655; Italská firma specializující se na výrobu mramorových a travertinových dlaždic hledá v ČR partnery. Nakupujeme mramorové bloky z lomů a obrábíme je ve vlastní továrně. V případě zájmu uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Sháním bílé zahradní kamínky
Sháníme bílé zahradní kamínky. Praha a blízké okolí
Poptáváme dlažební kostky-moravská droba
Poptávám dlažební kostky 20 x 30 cm z materiálu moravská droba.
Hledáme výrobce plotových sloupových hlavic
Poptáváme výrobce plotových sloupových hlavic 60/60, přírodní a dále plotových krycích desek podezdívky (stříškovitý tvar - sedlový), š.50 cm, délka - 80, 90, 100 cm, přírodní.
Sháním střešní krytinu-břidlice,šindel
Sháním střešní krytinu - břidlici nebo šindel v rámci celé ČR.
Řecký výrobce mramoru hledá partnery
200612393; Řecká firma specializující se na výrobu a ošetření mramoru hledá obchodní partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Stavební firma hledá obchodní partnery
200612332; Řecká firma specializující se na stavebnictví hledá obchodní partnery. V případě zájmu uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Slovinská montážní firma hledá spolupráci
200612280; Slovinská firma specializující se na montáž suchých konstrukcí jako jsou dělicí stěny, podkroví, snížené stropy apod. hledá partnery pro obchodní a technicko-výrobní spolupráci. Tato mladá firma hledá partnery v ČR na poli výroby, velkoobchodu a ráda by spolupracovala na nových nebo málo rozšířených projektech ve Slovinsku. V případě ...
Poptávám silniční propustky
Hledáme výrobce nebo prodejce silničních propustek v Ostravě a blízkém okolí.
Sháním betonové skruže na studnu
Poptávám betonové věnce (skruže) průměr 1m výška 50 cm. Plzeň a okolí. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám dodávku a montáž zámkové dlažby
Poptávám stavební práce, dodávka a montáž zámkové dlažby vč.obrub Plzenský kraj Cena v desítkách tisíc
Poptávám betonové panely Spiroll
Poptávám 14 m betonových stropních panelů Spiroll, rozpětí 6, 90. Jižní Morava
Výrobce polymerovaných malt hledá partnery
200612059; Britský výrobce polymerových modifikovaných cementových malt a nátěrů pro opravy betonu, polymerových modifikovaných cementových malt pro opravy vyrovnávacích potěrů a podlah, polymerových příměsí pro tenké podlahové vyrovnávací nátěry, protiskluzových bezpečnostních podlahových nátěrů, za 1 hodinu tuhnoucích malt pro opravu podlah, ...
Poptávám dodavatele štěrku a písku
Poptávám prodejce štěku a písku v okolí Českého Těšína.
Výrobce malt hledá obchodní partnery
200611792; Řecká firma, specializující se na výrobu vápencového plniva & stavebních malt, hledá obchodní partnery (zejména ve střední a východní Evropě, východních středomořských zemích) k navázání obchodních smluv. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v ...
Poptávám staré očištěné cihly v Brně a okolí
Poptávám staré očištěné cihly. Brno a nejbližší okolí.
Poptávám betonové či okrasné podhrabové desky
Poptávám betonové či okrasné podhrabové desky na plot (cca 10 m) v okr. Pardubice a Hradec Králové.
Poptávám asfaltové směsi
Poptávám prodejce asfaltových směsí v Českých Budějovicích a okolí.
Poptávám trámce Miako
Poptávám trámce Miako v Olomouckém kraji v rozměrech: 5 m - 6 ks 4,75 m - 6 ks 4 m - 10 ks 3,75 m - 7 ks 3,50 m - 3 ks 2,75 m - 3 ks 2,50 m - 4 ks
Výrobce maltových směsí hledá distributory
200611596; Suchá maltová směs pro samonivelační cementové podlahy. Firma hledá distributory a stavební firmy. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Exportér mramoru,textilu a vín hledá partnery
200611392; Portugalská obchodní firma, zaměřená výhradně na export portugalských výrobků, hledá obchodní spolupráci s distributory, agenty nebo zástupci. Firma je činná ve 3 oborech: 1) ozdobné kameny: mramor, dlaždice a krby; 2) textilní zboží: pleteniny, ponožky, oblečení pro kojence/ textil pro jesle, školky, domácnost; 3) vína: červená a ...
Poptávám sítě do betonu a betonářskou ocel
Poptávám: 100m2 svařované KARI sítě do betonu 4mm oka 150x150 nebo 200x200 100m betonářslé oceli průměr 10mmm 30m3 betonu do zákadů protivodňové zdi 50m2 betonový tvárnic š.20cm - hladká.