Defibrilační technika s příslušenstvím pro Kardiovaskulární odd. FN Ostrava
Předmětem plnění jsou dodávky defibrilační techniky s příslušenstvím pro Kardiovaskulární oddělení FN Ostrava ve specifikaci a dle požadavků zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci a jejich přílohách. Veřejná zakázka je rozdělena na 3 části a na každou část veřejné zakázky bude s vybraným uchazečem uzavřena kupní smlouva spojená se zřízením ...
Dodávka informačního systému obrazových informací - PACS
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka a instalace informačního systému obrazových informací – PACS a jeho následné propojení se stávajícími informačními systémy a pracovními stanicemi na odděleních MNO. Jedná se o dodávku zdravotnické techniky.
Poptávám transportní nosítka k přepravě zesnulých
Poptávám transportní nosítka pro přepravu zesnulých.
Plynový chromatograf s MS/MS detekcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka plynového chromatografu s MS/MS detekcí. Viz zadávací dokumentace
FN Ostrava - celková rekonstrukce traumatologie, urgentního příjmu, vybudování JIP a ARK
Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části: 1. část VZ - zákroková svítidla s příslušenstvím a 2 část VZ - operační svítidla s příslušenstvím.
FT-IR spektrometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka infračerveného spektrometru pracujícího ve střední infračervené oblasti ke kvalitativnímu stanovení huminových kyselin, fulvokyselin, huminů a dalších frakcí půdní organické hmoty v pevné fázi a kvantitativní analýzu ?-SiO2 v polétavém prachu.
Doplnění neurochirurgického operačního sálu o systém navigace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění systémových komponent navigačního systému v prostředí s operačním mikroskopem Zeiss Pentero na neurochirurgickém operačním sále MNO.
Nákup enteroskopu pro interní oddělení MNO
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a zprovoznění jednoho nového enteroskopu s příslušenstvím na oddělení interny MNO.
Dodávka reagencií spojená s bezplatnou výpůjčkou analyzátorů na dobu pěti let
Dodávka reagencií spojená s bezplatnou výpůjčkou analyzátorů na dobu pěti let, včetně instalace a souvisejících prací a zaškolení zaměstnanců zadavatele.
FN Ostrava - celková rekonstrukce pavilonu radioterapeutické kliniky v areálu Poruba
Dodávka monitorovacího systému s příslušenstvím: lůžkové monitory, transportní monitor, centrální monitor na pracoviště sester - viz zadávací dokumentace.
Rekonstrukce dětského oddělení s vybudováním rehabilitačního centra pro děti se specific. problémy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení a zdravotní technologie dle přílohy č.3 položkový slepý rozpočet, která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace. Součástí zadávací dokumentace je také projektová dokumentace vypracovaná společností IDOP Olomouc, akciová společnost, Řepčínská 234/82, 779 00 Olomouc, IČ. 18050077, ...
Poptávám lékařský diagnostický přístroj
Poptávka na diagnostický přístroj ARTTEST- I- III, servis, údržba a zaškolení a technická dokumentace
Přístrojové vybavení kardiovaskulárního centra Městské nemocnice Ostrava
Dodávka, instalace a zprovoznění nového přístrojového vybavení různé specifikace pro potřeby Kardiovaskulárního centra Městské nemocnice Ostrava a závazek dodavatele k uzavření pozáručního servisu.
Dodávka, instalace a zprovoznění 5 ks ultrazvuků
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, zprovoznění 5 ks ultrazvuků dle požadavků uvedených v ZD.
Nemocnice Podlesí a.s. – modernizace a obnova komplexního vybavení kardiologického centra
Předmětem plnění je dodávka zdravotnických přístrojů a zařízení včetně montáže, instalace a vyškolení obsluhy v souladu a rozsahu se zadávacími podmínkami. Více viz. ZD.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení Popáleninového centra FN Ostrava
Kompletní dodávka nových souborů přístrojového vybavení s příslušenstvím pro Popáleninové centrum FN Ostrava. Jedná se o rozsáhlý počet souborů přístrojového vybavení, kdy zadavatel v zadávací dokumentaci specifikoval dodávku 37 položek předmětu plnění.
MR pro Nemocnici s poliklinikou v Novém Jičíně
Dodávka MR podle technické specifikace, provedení veškerých nezbytných stavebních úprav, plný pozáruční servis po dobu 8 let po uplynutí záruční doby.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního kardiovaskulárního centra FN Ostrava
Dodávka zdravotnických přístrojů: echokardiograf, monitorovací systém, kardiochirurgický peroperační ablační systém, telemetricky monitorované lůžko, RTG systém pro komplexní elektrofyziologická vyšetření s prříslušenstvím aj. dle zadávací dokumentace.
Pořízení CT zařízení
Dodávka CT zařízení vč. provedení nezbytných stavebních úprav a zpracování technologické projektové dokumentace.
Rekonstrukce porodního traktu
Předmětem zakázky je provedení stavebních prací a s nimi související projektová a inženýrská činnost, včetně dodávek zdravotnické techniky, jejichž souhrnným výsledkem bude zhotovení REKONSTRUKCE PORODNÍHO TRAKTU pro zadavatele. Podrobné podklady a informace nezbytné pro zpracování a podávání nabídek, kvalifikační předpoklady uchazečů a požadavky ...
Zdravotnická technologie
Dodávky zdravotnické technologie podle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Imunochemický analyzátor a související diagnostika
Jednorázová dodávka zařízení, jeho doprava na místo plnění, instalace, zprovoznění, ověření jeho bezchybného chodu zkušebním provozem, odborného zaškolení personálu a pravidelné opakující se dodávky diagnostik a spotřebního materiáluv předpokládaném spektru a množství, vše blíže specifikováno v ZD.
FN Ostrava - přístrojová technika a vybavení - obměna a doplnění zdravotnické techniky
Dodávka zdravotnické techniky: anesteziologický přístroj, mobilní RTG transparentní operační stůl s výměnnými deskami s přísl., oční operační mikroskop s přísl., přístroj pro fakoemulsifikaci, vitrektomii, diatemii a laser (option) s přísl., vodeosystém pro atroskopie s přísl., videokolonoskop s přísl. aj. dle zadávací dokumentace.
Modernizace laboratoří praktické výuky na SPŠ ve Frýdku-Místku.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojů a laboratorního nábytku pro laboratoře, vč. dovozu, montáže, zapojení, zaškolení obsluhujícího personálu. Podrobněji viz ZD.
Realizace projektu Centrum pro operace infekčních pacientů a septickou medicínu
Předmětem plnění této veřejné zakázky je realizace projektu "Centrum pro operace infekčních pacientů a septickou medicínu" Cílem je vytvoření uvedeného centra, kdy dojde k plné rekonstrukci prostor v rámci septického oddělení Traumatologického centra FN Ostrava a vybudování, dodání a instalaci speciálně technologicky upravených ...