Nákup simulátorů, modelů a trenažérů II. pro LF
Předmětem veřejné zakázky je dodávka simulátorů, modelů a trenažérů pro LF v rámci projektu OP VVV Podpora rozvoje studijního prostředí OU, CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008534. Výčet požadovaného vybavení včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v Příloze č. 1 Zadávací dokumentace.
Poskytování servisních služeb vybrané zdravotnické techniky II
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování pozáručních servisních služeb na zdravotnickou techniku umístěnou na pracovišti centrální sterilizace ve FN Ostrava. Dodavatel musí splňovat požadavky zákona č. 268/2014 Sb. o zdravotnických prostředcích v platném znění: • dodavatel musí být registrován Státním ústavem pro kontrolu léčiv ...
Dodávka – Nástrojové, instrumentační, vizitní a víceúčelové vozíky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nástrojových, instrumentačních, vizitních a víceúčelových vozíků. Veřejné zakázka je rozdělena do 9 částí a nabídky musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci pro každou část veřejné zakázky.
Dodávka přístroje pro magnetickou lokalizaci sentinelových lymfatických uzlin
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 zdravotnického přístroje pro magnetickou lokalizaci sentinelových lymfatických uzlin včetně uzavření servisní smlouvy na zajištění pozáručního servisu a smlouvy pro dodávky spotřebního materiálu. Nabízený přístroj musí splňovat minimální technické parametry uvedené v zadávací dokumentaci.
Arteficiální svěrač adjustabilní
Předmětem plnění jsou dodávky arteficiálního svěrače adjustabilního s kompenzačním balónkem v případě 1. části veřejné zakázky a arteficiálního svěrače adjustabilního bez kompenzačního balónku v případě 2. části veřejné zakázky. V obou částech veřejné zakázky budou dodávky předmětu plnění probíhat prostřednictvím konsignačního skladu, který bude ...
Dodávka kochleárních implantátů vč. příslušenství
Předmětem plnění bude dodávka kochleárních implantátů vč. příslušenství pro ORL kliniku FN Ostrava dle požadavků a specifikace uvedené v ZD.
Poskytování servisních služeb vybrané zdravotnické techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování pozáručních servisních služeb na zdravotnickou techniku umístěnou na pracovišti centrální sterilizace ve FN Ostrava. Dodavatel musí splňovat požadavky zákona č. 268/2014 Sb. o zdravotnických prostředcích v platném znění: • dodavatel musí být registrován Státním ústavem pro kontrolu léčiv ...
Systém pro terapeutické monitorování hladin léčiv
Předmětem plnění je dodávka nového systému pro terapeutické monitorování hladin léčiv pro Ústav laboratorní diagnostiky - Oddělení klinické farmakologie vč. poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodanému systému po dobu minimálně 5-ti let.
Dodávka a instalace rehabilitační techniky včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace rehabilitační techniky včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu.
Dodávka lehátek a postelí včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Novorozenecké lůžka 10 ks Vyšetřovací lehátka s elektronicky nastavitelnou výškou 9 ks Vyšetřovací lehátka s nastavitelnou výškou na nožní hydro pohon 2 ks včetně uzavření servisních smluv pro zajištění pozáručního servisu po dobu 4 let
Dodávka a instalace skiagrafického RTG přístroje včetně pozáručního servisu na dobu 8 let
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace skiagrafického RTG přístroje včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění komplexního pozáručního servisu po dobu 8 let.
Dodávka monitorů vitálních funkcí včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace monitorů vitálních funkcí včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci, příloha číslo 1.
Aspirační katétr
Předmětem plnění jsou dodávky aspiračních katétrů. Dodávky předmětu plnění budou probíhat prostřednictvím konsignačního skladu, který bude umístěn a provozován na pracovišti Kardiovaskulární odd. – interven. kardiologie FN Ostrava.
Systém pro extrakci trombu II
Předmětem plnění jsou dodávky systému pro extrakci trombu. Dodávky předmětu plnění budou probíhat prostřednictvím konsignačního skladu, který bude umístěn a provozován na pracovišti Radiodiagnostického ústavu FN Ostrava. Součástí realizace předmětu plnění bude zapůjčení generátoru jako součást plně integrovaného systému navržený speciálně pro ...
Dodávka operačního stolu včetně pozáručního servisu, znovuvyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového operačního stolu včetně uzavření servisní paušální smlouvy pro zajištění pozáručního servisu. Jedná se o opakované zadávací řízení z důvodu, že v předchozím zadávacím řízení nebyla zadavateli podána žádná nabídka.
Dodávka a instalace rehabilitační techniky včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace rehabilitační techniky včetně uzavření servisních smluv pro zajištění pozáručního servisu. Veřejná zakázka je rozdělena do 7 částí. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci pro každou část veřejné zakázky.
Dodávka lehátek a postelí včetně pozáručního servisu a pacientských stolků k lůžku s jídelní deskou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka lehátek a postelí, pacientských stolků k lůžku s jídelní deskou, rozdělena do 11 částí, včetně uzavření servisních smluv pro zajištění pozáručního servisu pro část č. 1 až č. 10
Dodávka kardiostimulační techniky vč. příslušenství - zavedení dynamického nákupního systému
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému ("DNS") pro zadávání veřejných zakázek v DNS na dodávky kardiostimulační techniky vč. příslušenství pro FN Ostrava. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Průtokový cytometr s příslušenstvím
Předmětem plnění je pořízení 1 systému průtokového cytometru s automatickým podavačem vzorků s příslušenstvím, nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz. Předmětem plnění je rovněž poskytování pozáručních servisních služeb k dodanému systému a dodávky spotřebního zdravotnického materiálu na základě dílčích objednávek ...
Infuzní a dávkovací technika s příslušenstvím
Pořízení nové infuzní a dávkovací techniky - 135 ks včetně instalace, dodávky spotřebního materiálu (infuzních setů) při předpokládané spotřeby za 4roky a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k infuzní a dávkovací technice po dobu minimálně 6-ti let bez ND.
Dodávka a instalace operačního stolu včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového operačního stolu včetně uzavření servisní paušální smlouvy pro zajištění pozáručního servisu.
Nákup instrumentačních stolků, instrumentačních vozíků, víceúčelového vozíku a vozíku na léky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka instrumentačních stolků, instrumentačních vozíků, víceúčelového vozíku a vozíku na léky. Zakázka je rozdělena na 5 částí
Dodávka infuzních pump a lineárních dávkovačů včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků - 39 ks infuzních pump a 37 ks lineárních dávkovačů včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci, která tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Zvýšení kvality návazné péče - FN Ostrava A - 3D vizualizační systém s příslušenstvím
Předmětem plnění je dodávka 1 nového 3D vizualizačního systému – kompletního systému pro řešení zobrazení v reálném čase nebo ze záznamu na digitálním plochém panelovém 3D displeji s vysokým rozlišením – s příslušenstvím, nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k ...
Obnova/doplnění videoendoskopického vybavení pro Interní kliniku a Kliniku dětského lékařství
Předmětem plnění je obnova/doplnění nového videoendoskopického vybavení (2ks videokolonoskop, 1 ks videogastroskop) s příslušenstvím, nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným systémům. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.