Defibrilační technika s příslušenstvím pro Kardiovaskulární odd. FN Ostrava
Předmětem plnění jsou dodávky defibrilační techniky s příslušenstvím pro Kardiovaskulární oddělení FN Ostrava ve specifikaci a dle požadavků zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci a jejich přílohách. Veřejná zakázka je rozdělena na 3 části a na každou část veřejné zakázky bude s vybraným uchazečem uzavřena kupní smlouva spojená se zřízením ...
Dodávka informačního systému obrazových informací - PACS
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka a instalace informačního systému obrazových informací – PACS a jeho následné propojení se stávajícími informačními systémy a pracovními stanicemi na odděleních MNO. Jedná se o dodávku zdravotnické techniky.
Plynový chromatograf s MS/MS detekcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka plynového chromatografu s MS/MS detekcí. Viz zadávací dokumentace
FN Ostrava - celková rekonstrukce traumatologie, urgentního příjmu, vybudování JIP a ARK
Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části: 1. část VZ - zákroková svítidla s příslušenstvím a 2 část VZ - operační svítidla s příslušenstvím.
FT-IR spektrometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka infračerveného spektrometru pracujícího ve střední infračervené oblasti ke kvalitativnímu stanovení huminových kyselin, fulvokyselin, huminů a dalších frakcí půdní organické hmoty v pevné fázi a kvantitativní analýzu ?-SiO2 v polétavém prachu.
Doplnění neurochirurgického operačního sálu o systém navigace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění systémových komponent navigačního systému v prostředí s operačním mikroskopem Zeiss Pentero na neurochirurgickém operačním sále MNO.
Nákup enteroskopu pro interní oddělení MNO
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a zprovoznění jednoho nového enteroskopu s příslušenstvím na oddělení interny MNO.
FN Ostrava - celková rekonstrukce pavilonu radioterapeutické kliniky v areálu Poruba
Dodávka monitorovacího systému s příslušenstvím: lůžkové monitory, transportní monitor, centrální monitor na pracoviště sester - viz zadávací dokumentace.
Přístrojové vybavení kardiovaskulárního centra Městské nemocnice Ostrava
Dodávka, instalace a zprovoznění nového přístrojového vybavení různé specifikace pro potřeby Kardiovaskulárního centra Městské nemocnice Ostrava a závazek dodavatele k uzavření pozáručního servisu.
Dodávka, instalace a zprovoznění 5 ks ultrazvuků
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, zprovoznění 5 ks ultrazvuků dle požadavků uvedených v ZD.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení Popáleninového centra FN Ostrava
Kompletní dodávka nových souborů přístrojového vybavení s příslušenstvím pro Popáleninové centrum FN Ostrava. Jedná se o rozsáhlý počet souborů přístrojového vybavení, kdy zadavatel v zadávací dokumentaci specifikoval dodávku 37 položek předmětu plnění.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního kardiovaskulárního centra FN Ostrava
Dodávka zdravotnických přístrojů: echokardiograf, monitorovací systém, kardiochirurgický peroperační ablační systém, telemetricky monitorované lůžko, RTG systém pro komplexní elektrofyziologická vyšetření s prříslušenstvím aj. dle zadávací dokumentace.
Rekonstrukce porodního traktu
Předmětem zakázky je provedení stavebních prací a s nimi související projektová a inženýrská činnost, včetně dodávek zdravotnické techniky, jejichž souhrnným výsledkem bude zhotovení REKONSTRUKCE PORODNÍHO TRAKTU pro zadavatele. Podrobné podklady a informace nezbytné pro zpracování a podávání nabídek, kvalifikační předpoklady uchazečů a požadavky ...
Imunochemický analyzátor a související diagnostika
Jednorázová dodávka zařízení, jeho doprava na místo plnění, instalace, zprovoznění, ověření jeho bezchybného chodu zkušebním provozem, odborného zaškolení personálu a pravidelné opakující se dodávky diagnostik a spotřebního materiáluv předpokládaném spektru a množství, vše blíže specifikováno v ZD.
FN Ostrava - přístrojová technika a vybavení - obměna a doplnění zdravotnické techniky
Dodávka zdravotnické techniky: anesteziologický přístroj, mobilní RTG transparentní operační stůl s výměnnými deskami s přísl., oční operační mikroskop s přísl., přístroj pro fakoemulsifikaci, vitrektomii, diatemii a laser (option) s přísl., vodeosystém pro atroskopie s přísl., videokolonoskop s přísl. aj. dle zadávací dokumentace.
Realizace projektu Centrum pro operace infekčních pacientů a septickou medicínu
Předmětem plnění této veřejné zakázky je realizace projektu "Centrum pro operace infekčních pacientů a septickou medicínu" Cílem je vytvoření uvedeného centra, kdy dojde k plné rekonstrukci prostor v rámci septického oddělení Traumatologického centra FN Ostrava a vybudování, dodání a instalaci speciálně technologicky upravených ...
Analytický řádkovací elektronový mikroskop
Předmětem veřejné zakázky je dodávka analytického řádkovacího elektronového mikroskopu s vysokým rozlišením, umožňujícím charakterizaci studovaných vzorků za použití technik rtg spektrální mikroanalýzy a difrakce zpětně odražených elektronů.
FN Ostrava - Modernizace vybavení pro zdravotně postižené, chronicky nemocné a rehabilitaci
Kompletní dodávka souborů přístrojového vybavení s příslušenstvím pro Neurologickou kliniku, Kliniku léčebné rehabilitace a Neurochirurgickou kliniku FN Ostrava. Jedná se o rozsáhlý počet souborů přístrojového vybavení, kdy zadavatel v zadávací dokumentaci specifikoval dodávku 76 položek předmětu plnění.
Poptávám zdravotnické pomůcky
Hledám prodejnu zdravotních potřeb, která je schopna zajistit pahýlové návleky od italského výrobce Laboratori Piazza 46040 GUIDIZZOLO (MN)-ITALY Via Henry Dunant, 25 tel. +39 0376 819002 Fax + 39 0376 819728 www.laboratoripiazza.it info@laboratoriprazza.it . A to Art. 018 MICROFIBER Elastic Bactariostatic Action Largh/Width D Cm. 40 ...
Poptávám dodavatele masážních pomůcek
Poptáváme dodavatele nebo výrobce masážních podložek, polštářů,křesel. Poptáváme dodavatele nebo výrobce robotických vysavačů. Dlouhodobá spolupráce, odběr ve stovkách kusů.
Poptávám zdravotnický přístroj
poptávám měřicí přístroj pro zdravotníctví, měřič podkožního tuku BC - 122.
Poptáváme zdravot. produkty k distribuci
Zdravotnická společnost Atlas Trade s.r.o. hledá nový produkt v oblasti zdravotnictví pro distribuci na českem trhu nebo výhradním dovozu. Jsme distribuční společnost s zaběhlou síti obchodních zástupců. Kontakt na nás: atlas.trade@mail.ru, +420 777 703502, Geram Durgarian.
Poptávám zdravotnic. produkty k distribuci
Zdravotnická společnost Atlas Trade s.r.o. hledá nový produkt pro distribuci na českém trhu nebo výhradním dovozu. Jsme distribuční společnost s zaběhlou siti obchodních zástupců. Kontakt na nás: atlas.trade@mail.ru, +420 777 703502, Geram Durgarian.
Poptávám produkty z oblasti zdravotnictví
Zdravotnická společnost Atlas Trade s.r.o. hledá nový produkt v oblasti zdravotnictvi pro distribuci na českem trhu nebo výhradním dovozu. Jsme distribuční společnost s zaběhlou síti obchodních zástupců. Kontakt na nás: atlas.trade@mail.ru, +420 777 703502, Geram Durgarian.
Sháníme zdravotnické produkty k distribuci
Hledáme nový produkt pro distribuci na českém trhu z oboru zdravotní potřeby, farmacie a zdravotnická technika, nebo výhradní dovoz. Jsme distribuční společnost se zaběhlou sítí obchodních zástupců.