Poptávám tablety proti klíšťatům pro psa
Poptávám tablety proti klíšťatům pro jezevčíka 12 kg. Žádám informaci o ceně a druhu tablety. Děkuji .
Poptávám veterinární služby
Hledám zvěrolékaře, který provádí inseminaci prasnic. Děkuji.
Poptávám přípravek pro kočky
Poptávám přípravek pro kočky Nobivac BB.
Poptávám veterinární služby
Poptávám veterinární služby, zbroušení zubů u činčily, včetně RTG a jiných potřebných vyšetření.
Zdravotní vyšetření pokusných zvířat
Předmětem veřejné zakázky je zdravotní vyšetření laboratorních myší, laboratorních potkanů a stěrů z prostředí včetně balení zvířat nebo vzorků, jejich přepravy a konzultace výsledků vyšetření. Rozsah zdravotního vyšetření je stanoven aktuálním doporučením FELASA – Federation of European Laboratory Animal Science Associations.
Zabezpečení péče o psy a kočky nalezené na území města Plzně
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení péče o psy a kočky nalezené na území města Plzně v útulku pro zvířata v nouzi v Plzni - Borských polích dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník.
Poptávám veterinářské služby
Poptávám vakcinaci pejska proti střevním parazitům.
Poptávám kastraci kočky
Poptávám kastraci kočky.
Poptávám veterinární přípravek
Poptávám veterinární přípravek Apoquel, nebo jestli existuje equivalent.S diky za laskavou odpověď. M.Frater
Poskytovanie služieb komplexnej veterinárnej starostlivosti pre Zoologickú záhradu Bojnice
Predmetom zákazky je poskytnutie kompletnej veterinárnej starostlivosti pre približne 400 druhov zvierat rôznych systematických skupín. Zákazka je bližšie špecifikovaná v súťažných podkladoch.
Veterinárne asanačné služby na území mesta Košice
Veterinárna asanačná služba podľa zákona NR SR č. 39/2007 Z. z. o veterinárnej starostlivosti a v znení neskorších predpisov: odchyt zabehnutých, opustených a túlavých zvierat so zabezpečovaním následných veterinárnych činností v zmysle zákona, veterinárne vyšetrenie a ošetrenie zvierat, zber a naloženie s uhynutými zvieratami a ich časťami, ...
Biologické služby a materiál
Predmetom zákazky je poskytovanie biologických služieb spojených s dodávkami špecializovaných protilátok na základe verejným obstarávateľom dodaných antigénov a dodanie biologického materiálu. Predmet zákazky zahŕňa plemenárskych konzultácie, selekcie zvierat, prípravu zvierat (imunizácia, genotypová bonitácia zvierat, detekcia ruje, hormonálne ...
Poptávám veterinární služby
Poptávám veterinární služby. Můj pes má podruhé zánět v uších.Jaké kapky jsou vhodné a jaká je cena? Děkuji.Talíková.
Biologická ochrana letiště Pardubice
Zabezpečení biologické ochrany letiště Pardubice s cílem zajistit bezpečnost letového provozu z hlediska střetu letadel s ptactvem a zvěří.
Poptávám veterinární přípravek
Dobrý den kolik stojí tableta na odblešení pejsek váží 5.50kg děkuji za odpověď přeji hezký den Dostálová.
Zabezpečenie veterinárnej starostlivosti pre služobných psov pre Ministerstvo vnútra
Predmetom zákazky je zabezpečenie veterinárnej starostlivosti pre služobných psov Ministerstva vnútra Slovenskej republiky.
Nepretžitý výkon vybraných činností veterinárnej asanácie
Nepretržitý výkon vybraných činností veterinárnej asanácie Službami veterinárnej asanácie sa bude nepretržite, t. j. 24 hodín denne počas trvania zmluvy zabezpečovať: zber uhynutých tiel zvierat alebo ich častí, odchyt túlavých zvierat a umiestnenie do karanténnej stanice, program kontrolovanej reprodukcie ferálnych mačiek(kastrácia a ...
Poptávám veterinární zákrok
Poptávám kastraci Čivavy.
Poptávám veterinární služby
Prosím, potřebuji operaci zlomené přední packy, kocour stáří 4 roky, Praha nebo okolí Praha - Východ a informaci o přibližné ceně zákroku. Děkuji.
Poskytnutie kompletnej veterinárnej starostlivosti pre Zoologickú záhradu Bratislava
Predmetom zákazky je poskytnutie kompletnej veterinárnej starostlivosti pre cca 180 druhov zvierat rôznych systematických skupín (bezstavovce, ryby, obojživelníky, plazy, vtáky, cicavce), t.j. diagnostikovanie chorôb, stanovenie terapie, vstupné prehliadky, preventívne prehliadky, chirurgické operácie a anestézia zvierat vrátane poskytovania a ...
Psí útulek
předmětem Zakázky je zajištění provozování psího útulku pro obec Rakovník; blíže viz ZD
Psí útulek
předmětem Zakázky je zajištění provozování psího útulku pro obec Rakovník
Poptávám zakoupení  hlídacího psa
Poptávám zakoupení hlídacího psa.
Zajištění péče o nalezené a opuštěné kočky na území města Plzně
Předmětem zakázky je zajištění péče o nalezené kočky v souladu s legislativou, tj. zejména se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a příslušnými veterinárními předpisy. Podrobnou specifikaci veřejné zakázky obsahuje zadávací dokumentace.
Zajištění péče o nalezené a opuštěné kočky na území města Plzně
Předmětem zakázky je zajištění péče o nalezené kočky v souladu s legislativou, tj. zejména se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a příslušnými veterinárními předpisy. Podrobnou specifikaci veřejné zakázky obsahuje zadávací dokumentace.